/
۲۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۱

تشریح آخرین اقدامات انجام شده برای خانواده شهدای سانچی

درپی انتشار گزارشی در یکی از شبکه‎های تلویزیونی خارجی در مورد کشتی سانچی ، شرکت ملی نفتکش ایران ضمن رد ادعاهای مطرح شده از سوی فردی که در این گزارش خود را وکیل خانواده شهدای سانچی معرفی کرده است، با تاکید بر اهتمام و جدیت این شرکت در تحقق حقوق خانواده شهدای این سانحه، توضیحاتی را در این خصوص منتشر و تاکید کرد: حق هرگونه پیگیری قضایی در مورد ادعاهای مطرح شده و مطالب کذب منتشر شده را برای خود محفوظ می‎داند.
کد خبر : ۹۱۸۱

به گزارش نبض نفت به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت ملی نفتکش ایران در خصوص گزارش یکی از شبکههای تلویزیونی خارجی در مورد کشتی سانچی و اظهارات از سوی فردی که در این گزارش خود را وکیل خانواده شهدای سانچی معرفی کرده است اعلام کرد: بنابر اظهار جمعی از خانواده شهدای سانچی، این فرد هیچگونه وکالتی از سوی این خانواده ها نداشته و خانوادههای سانچی اساسا تمامی امور خود را با تعامل با شرکت پیگیری کرده و خواهند کرد.

شرکت ملی نفتکش ایران اعلام کرد:

۱) این شرکت با توجه به درخواست تعدادی از خانوادهها و جهت کمک به آنها برای دریافت گواهی فوت با مقامات مسئول مذاکره نمود که با مساعدت ایشان و اقدامات لازم صورت گرفته گواهیهای مذکور براساس مقررات قانون ثبت احوال اخذ و این خواسته خانواده شهدای سانچی در کمترین زمان ممکن محقق شد. این گواهی نیز صرفا جهت انجام امور انحصار وراثت و رتق و فتق امور بازماندگان و تعیین تکلیف حقوق و تعهدات این شهدا بوده و صرفا با نظر خانوادهها قابل استفاده و پیگیری است و هیچ استفاده ای برای شرکت ندارد.

۲)در مورد انحصار وراثت و مراحل اداری آن نیز شرکت ملی نفتکش ایران صرفا در راستای کمک به خانواده شهدای سانچی و در جهت تداوم حمایت از آنها، به استخدام یک وکیل دادگستری مستقل به منظور انجام و پیگیری انحصار وراثت اقدام کرد که البته دراین موضوع ، شرکت هیچگونه ارتباط کاری با وکیل مذکور نداشته و تنها خود را ملزم به پرداخت هزینه خدمات ارائه شده از سوی وی به خانوادهها دانسته است.

۳) در زمینه مباحث مالی نیز، شرکت ملی نفتکش ایران درجهت تامین رفاه و کمک به خانواده شهدای سانچی تاکنون مبالغ معتنابهی را به خانواده همکاران شهید خود پرداخت کرده است که این مبالغ تماما در قالب کمک بلاعوض بوده است. در این زمینه میتوان به پرداخت مبالغی جهت تامین هزینه های برگزاری مراسم تدفین و ترحیم شهدای سانچی و پرداخت مبلغی در قالب کمک بلاعوض برای تامین هزینه زندگی خانواده تحت تکفل هر یک از شهدا تا تعیین تکلیف انحصار وراثت و برقراری مستمری و حقوق آنها اشاره کرد.

درخصوص برخی اظهارات مطرح شده در مورد مسدود بودن حساب بانکی شهدای سانچی و عدم امکان برداشت حقوق آنها نیز این موضوع به عدم ارائه گواهی انحصار وراثت از سوی برخی از خانواده شهدا بازمیگردد که باید توسط خود این خانوادهها انجام ومدارک آن ارایه شود.

 ۴) علاوه بر برقراری فوری مستمری شهدا از سوی سازمان تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی صنعت نفت، پرداخت مابه التفاوت مستمری با حقوق زمان استراحت شهدای سانچی  در دستور کار و اجرا قرار گرفت که براین اساس خانواده شهدای سانچی  که مستمری دریافت میکنند ، مابهالتفاوت مستمری حقوق در حال خدمت شهید خود را از شرکت ملی نفتکش ایران دریافت خواهند کرد.

۵) در رابطه با پیگیریهای لازم در خصوص اخذ مبلغ بیمه عمر و حادثه شهدای سانچی نیز پرداخت این مبالغ به آن دسته از خانوادههای شهدا که انحصار وراثت را انجام دادهاند آغاز شده است و تعدادی از آنها نیز مبالغ مربوطه را دریافت کردهاند.

۶درراستای حمایت از خانواده شهدای سانچی و با تصویب هیات مدیره شرکت ملی نفتکش ایران کلیه وامها و بدهیهای مالی شهدای سانچی نزد شرکت بخشیده شد.

۷همچنین طبق مصوبه هیات مدیره شرکت ملی نفتکش ایران مقرر شد تا یکی از وابستگان درجه یک شهدای سانچی در اولویت استخدام  این شرکت قرار گیرد که تاکنون تعدادی از این عزیزان به استخدام شرکت درآمده اند.

۸) جهت رسیدگی به مسائل جاری خانوادههای شهدا واحدی تحت عنوان امور ایثارگران و شهدا در شرکت ملی نفتکش ایران ایجاد و راهاندازی شده که از مصوبات و اقدامات مدیریت این شرکت در این زمینه است.

این شرکت در مورد ادعای زنده بودن شهدای کشتی سانچی نیز به موضوعات زیر اشاره کرده است:

۱) این موضوع که به عنوان یکی از خواسته های خانواده شهدا مطرح شده برای اولین بار در اولین جلسه هیات مدیره شرکت ملی نفتکش ایران در تاریخ 27 دی ماه سال 96  مطرح شد که با تشکیل کمیته تفحص به ریاست مدیرعامل و تاکید بر بکارگیری شرکتهای معتبر و دارای رزومه معتبر بین المللی آغاز شد که با  اهتمام این شرکت تاکنون طی 2 مرحله و با انعقاد قرارداد با یکی از شرکتهای معتبر بینالمللی به اعزام ربات به موقعیت این کشتی اقدام شده و  بخش هایی از فیلمها و تصایر دریافتی از این عملیات نیز منتشر شده است.

علاوه براین با استعلام و دعوت از کارشناسان و متخصصان تراز اول ایرانی و بینالمللی حوزه غواصی و عملیات زیر آب مانند شرکت Salvage Consultant که سابقه خروج زیردریایی مغروق روسی را دارند، تمام زوایا و جوانب فیلمها و تصاویر دریافتی از موقعیت کشتی سانچی جهت غواصی و عملیات ورود به کشتی توسط این کارشناسان در مراحل مختلف مورد بررسی قرار گرفت که به رغم اهتمام و جدیت شرکت ملی نفتکش ایران در انجام این عملیات که مورد حیرت شرکتهای خارجی قرار گرفت، متاسفانه هیچ شرکتی حاضر به پذیرش ریسک و انجام این عملیات به دلیل تغییر شکل و مچاله شدن بدنه کشتی در اثر حرارت بسیار زیاد آتش و فشار آب در عمق 115 متری آبهای متلاطم منطقه و خطر بالای آن برای غواصان، نشد.

۲) درباره عدم ارائه فایل صوتی جعبه سیاه سانچی به خانواده شهدا نیز لازم به ذکر است که محتویات جعبه سیاه سانچی در جریان رسیدگی کمیته بررسی سانحه ، محرمانه تلقی و تا پایان بررسی قابل انتشار نبود. در حال حاضر و با خاتمه کار کمیته، اجابت این مساله با درخواست خانوادهها و در صورتی که صدای آنها در این جعبه موجود باشد، امکانپذیر است.

یادآور می شود این شرکت اعلام کرده به منظور حفظ شأن شهدا و حیثیت خانوادهها و  همچنین دفاع از تمامی تلاشها و کوششهای انجام شده و برای حراست از ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، حق هرگونه پیگیری قضایی در مورد ادعاها و اقدامات مخرب و مضر را برای خود محفوظ دانسته و به جد پیگیری خواهد کرد.

ا

 ما را در کانال تلگرامی نبض نفت دنبال کنید

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر