/
۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۲:۰۰

پتروشیمی کرمانشاه از مدار تولید خارج شد؛ آغاز تعمیرات اساسی تجهیزات عملیاتی

شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه با اعلام توقف موقت فعالیت تولیدی خود از سوم اردیبهشت ۱۴۰۵، اجرای تعمیرات ضروری در واحدهای عملیاتی را علت این اقدام عنوان کرد.
کد خبر : ۷۳۳۹۰

 نبض نفت -  این مجموعه طی اطلاعیه‌ای در سامانه کدال از توقف موقت تولید خود به‌منظور انجام تعمیرات حیاتی در خطوط عملیاتی خبر داده است.

بر اساس این اطلاعیه، فرآیند تولید شرکت از سوم اردیبهشت ۱۴۰۵ به‌طور موقت از مدار خارج شده تا عملیات نگهداری، بازبینی و آماده‌سازی تجهیزات برای ادامه فعالیت در دوره‌های آتی به‌صورت برنامه‌ریزی‌شده انجام شود.

پتروشیمی کرمانشاه در این اطلاعیه تأکید کرده است که پس از اتمام عملیات فنی و راه‌اندازی مجدد واحدها، اطلاع‌رسانی در خصوص زمان آغاز مجدد تولید از طریق سامانه کدال انجام خواهد شد.

این اطلاعیه در راستای شفاف‌سازی وضعیت عملیاتی شرکت برای سهامداران و فعالان بازار سرمایه منتشر شده و انتظار می‌رود با پایان تعمیرات، فعالیت تولیدی مجموعه با پایداری بیشتری از سر گرفته شود.

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر