/
۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۳
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد

دستور اکید رئیس‌جمهور برای تبدیل نیروهای شرکتی به نیروهای مستقیم

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این که رئیس‌جمهور پزشکیان پیش از جنگ دستور تبدیل نیروهای شرکتی به نیروهای مستقیم را داده بوده است گفت که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی این سیاست را برای حمایت از نیروی کار دنبال می‌کند.
کد خبر : ۷۳۵۷۵

به گزارش نبض نفت به نقل از  خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در سی و هفتمین آیین امتنان از کارگران ضمن قدردانی از کارگران و پاسداشت یاد شهدا، بیان کرد: در این روز قسم یاد می‌کنیم که به خون همه شهدا وفادار بمانیم و از تمام توان خود استفاده کرده تا آرمان‌های انقلاب را محقق کنیم.
 می‌دری همچنین با تشکر از تلاش‌های وزرای سابق کار تأکید کرد: حضور کارگان در کنار وزرای سابق و دستیاران و مشاوران رئیس‌جمهور و نمایندگان مجلس نشان‌دهنده همدلی و همراهی و علاقه به منافع کارگران است. 

وزیر کار اظهار کرد: رهبر شهید در 42 سال ریاست‌جمهوری و رهبری پرثمر و تمدن‌ساز هرساله با کارگران دیدار داشت و فقط. فرامین ایشان منشور کار و تولید در ایران است و ما خود را موظف می‌دانیم که ناشر و مروج منشور کار و تولید از دیدگاه رهبر شهید باشیم.
 میدری ادامه داد: رهبر معظم انقلاب نیز در پیام‌هایی که دادند یکی خطاب به جامعه کارگران و معلمان بود. وزیر کار تصریح کرد: کارگر اهمیت دارد نه به‌این‌علت که تولید می‌کند؛ بلکه به‌این‌علت که روح به‌نظام اقتصادی ایران داده و عشق را با کار عجین می‌کند. وی افزود: این نگاه متفاوت به کارگر سرچشمه از واقعیت می‌گیرد. کارگر با حضور در کارخانه مهر را انتقال می‌دهد. ستون پایه حیات اقتصادی و تولید این کشور است. میدری گفت: رهبر شهید بر حمایت از کارگران و مواردی همچون مهارت‌آموزی، مسکن کارگری و... فرامین مختلفی داشتند که آن‌ها را محقق خواهیم کرد. رهبر معظم انقلاب هم در پیامی که روز جمعه منتشر ساختند بر چند نکته تأکید کردند و باید دنبال کنیم.  وی گفت: ابتدا از مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم. نکته اول پیام ایشان امیدبخشی است. دشمن به دنبال وادارکردن ما به تسلیم و ناامید کردن ما است. رزمندگان ما برتری خود را نشان دادند. ملت ما مقاومت و برتری خود را به دنیا اثبات کردند. ما با جهاد اقتصادی می‌توانیم با پشتیبانی از کارگران پیروزی را عملی کنیم.  وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: ما نمی‌توانیم اظهار رضایت کنیم از شرایط اقتصادی اما شبانه روز دولت و مسئولین به دنبال تغییر صحنه اقتصاد هستند تا ما به کنترل تورم و بهبود معیشت دست پیدا کنیم. امریکا با محاصره اقتصادی بسیاری از کشورها را به زانو در آوردند. اگر توانستند ونزوئلا را در کمتر از یک روز تسخیر کنند به‌این‌علت بود که قادر شدند 530 هزار درصد تورم به اقتصاد ونزوئلا تحمیل کنند اما نتوانستند به ایران این کار را کنند. اما باید بدانیم که تحمیل تورم برای فروپاشی اقتصادی کاری بود که در طول تاریخ بر سر کشورهایی مثل زیمباوه، آلمان، مجارستان و... آورده‌اند. میدری در ادامه تأکید کرد که تورم در کشور ما نیز بالاست اما دولت با تمام تلاش در پی کنترل آن بوده و دشمن نتوانسته است تورم را در ایران به نقطه‌ای که دلخواهش بوده برساند. وی ادامه داد: مقاومت شما کارگران در صنایع، در بنگاه‌ها، در بخش خدمات و... امری بود که برای دشمن ما اصلاً باورکردنی نیست. ازاین‌پس نیز همان‌طور که توان رزمی و موشک‌های ما جهان را به حیرت انداخت، باید در حوزه صنعت نیز این شگفتانه‌ها را ایجاد کنیم.  وزیر کار در ادامه با اشاره به حمایت‌های دولت از نیروی کار خبر داد: تبدیل نیروهای شرکتی به نیروهای مستقیم دستور اکید رئیس‌جمهور قبل از جنگ بود و ما نیز در حال پیگیری آن هستیم. در عرصه اشتغال و امنیت شغلی به‌سرعت عمل و در جنگ نیز سیاست‌های حمایتی مختلف را از نیروی کار تعریف کردیم؛ اما خیلی از کسانی که کارشان را از دست دادند مشمول بیمه نبوده‌اند و در پی آن هستیم که برای کسانی که مشمول بیمه بیکاری نشده‌اند شرایط حمایتی را ایجاد کنیم. 

میدری تأکید کرد: ما باید کنار هم بایستیم تا این صحنه تاریخی را تا فتح قله به سرانجام برسانیم. بررسی‌ها و مطالعات نشان می‌دهد که چیزی که آمریکا را سر پا نگه داشته استثمار و استعمار پنهان همه کارگران جهان است. امروز آمریکا پا روی همه شعارهای ظاهری خود گذاشته و دست به آدم‌ربایی و دزدی در دریا می‌زند و می‌خواهد نظام تک‌قطبی به نفع خود را حفظ کند؛ اما نشانه‌های افول آن هم پیدا شده است.
 وی ادامه داد: ما با کشورهای دیگری که عضو بریکس هستیم به دنبال نظم جدید هستیم. جهان تک‌قطبی پایان‌یافته و دوره انزوای آغاز شده است. امریکا اولین‌بار است که در یک جنگ همراهی اروپا و ژاپن را ندارد و این یعنی انزوا.

وزیر تعاون گفت: ما در یک نقطه عطف تاریخی هستیم و باید بدانیم که در طول تاریخ همیشه تمدن‌ساز بوده‌ایم. ما رمز تمدن‌سازی را می‌دانیم و این با همکاری تمام اقشار جامعه امکان‌پذیر است.

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر