رفع گلوگاه های عملیاتی تولید در دستور كار شركت های بهره بردار باشد/ برای تحقق اهداف تولید از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم كرد
به گزارش نبض نفت به نقل از روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، جلسه پیش بینی بهره دهی چاه های نفت تولید، توزیع و تزریق گاز شرکت بهرهبرداری نفت و گاز آغاجاری با حضور مهندس ابراهیم پیرامون، مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، مدیر عامل و مدیران ارشد ستادی برگزار شد.
مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب اظهار کرد: شرکت نفت و گاز آغاجاری، بهرهبرداری از ۸ میدان نفتی را برعهده دارد که عملیات تولید از میادین آغاجاری، کرنج، پرنج، پارسی و رامشیر را به صورت مستقل و میادین رگ سفید، پازنان و مارون را به صورت مشترک با شرکتهای دیگر انجام میدهد.
مهندس پیرامون ضمن تقدیر از زحمات کارکنان شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری که باوجود شرایط سخت منطقه ای از هیچ تلاشی برای تولید نفت و گاز فروگذار نکردهاند، اظهار کرد: ظرفیتهای موجود این شرکت ایجاب میکند که برنامههای توسعهای جهت افزایش تولید آن در مهندسی نفت و امور فنی تدوین و دنبال شود.
وی بر انجام اقدامات مطالعاتی در راستای شناخت هرچه بیشتر مخازن تحت پوشش با بهره گیری از تجهیزات و ابزارهای موجود در جهت ارائه طرحهای توسعه و افزایش تولید تأکید کرد.
مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب بر ضرورت تزریق گاز به میادین نفتی شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری تأکید داشت و گفت: با توجه به اینکه مسئله تزریق گاز، یکی از روشهای فرایندی برای ازدیاد برداشت به شمار میرود؛ میتوان از این شیوه در مخازن تحت پوشش شرکت آغاجاری بهره گرفت و شاهد اثرات مثبت آن بود.
مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب ابراز داشت: باتوجه به ناترازی سالهای اخیر، تزریق گاز به میادین مطلوب نبوده است؛ در نظر داریم با برنامهریزی جدی این عقبماندگی را جبران کنیم.
وی با اشاره به اینکه کیفیت نفت خروجی، اولویت مناطق نفتخیز جنوب است؛ خاطرنشان کرد: شرکتهای بهره بردار افزایش کیفیت و پایداری تولید نفت از میادین تحت راهبری به طور جد دنبال نمایند.
مهندس پیرامون با اشاره به برنامه افزایش توليد در نیمه دوم سال تصریح کرد: با توجه به برنامه افزایشی ابلاغ شده از سوی شرکت ملی نفت ایران، سهم تولیدی هر شرکت تعیین شد؛ این امر برنامهریزی جدی در شرکتهای بهرهبردار را میطلبد.
وی در پایان گفت: پیش بینی و اقدامات لازم در تولید نفت باید با نگرش جدید صورت گیرد تا شاهد تولید حداکثری از مخازن باشیم.