/
۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۷
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در مراسم تودیع و معارفه مدیران و رؤسای ستادی تصریح کرد؛

توسعه ارتباطات و تعاملات میان‌بخشی؛ پیش‌نیاز پيشرفت در مجموعه‌های مختلف سازمان

پیش‌نیاز تكامل و پيشرفت در مجموعه‌هاي مختلف، توسعه ارتباطات و تعاملات میان‌بخشی و استقرار رویکرد ملی‌نگر و پرهیز از بخشی‌نگری است.
کد خبر : ۶۴۶۳۶

به گزارش نبض نفت به نقل از  روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، سعید توکلی، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران روز یکشنبه ۴ آذرماه در جلسه تودیع و معارفه مدیران و رؤسای قدیم و جدید دارایی‌های فیزیکی و حسابرسی داخلی که در حاشیه جلسه هیأت‌مدیره این شرکت برگزار شد، با بیان این مطلب، اظهار کرد: افراد بر اساس عملکرد و دستاوردهای خود شناخته می‌شوند؛ بنابراین باید از ظرفیت‌ها و ابزارهای موجود در سازمان، حداکثر استفاده را برای ایجاد ارزش افزوده و خدمت‌رسانی به مردم داشته باشیم.
ضرورت شناسایی گلوگاه‌ها و ارایه راهکارهای عملی
توکلی ضمن تقدیر از زحمات و تلاش‌های سعید نفری‌اقدم، رئیس پیشین حسابرسی داخلی، در خصوص مهم‌ترین مأموریت‌ پیش روی محمدرضا شفیعی، رئیس حسابرسی داخلی شرکت ملی گاز ایران، گفت: حسابرسی نوعی کنترل خاص داخلی است که وظیفه آن، شناسایی گلوگاه‌ها و ارایه پیشنهادات در زمینه رفع آن‌هاست.
معاون وزیر نفت در امور گاز با بیان این‌که ایجاد یک ساختار حساب‌شده در این زمینه، به مثابه یک ابزار کمکی برای سازمان محسوب می‌شود، اظهار کرد: موارد شناسایی‌شده باید فارغ از نگاه‌ها و رویکردهای متفاوت افراد، گفته و بررسی شود تا خدشه‌ای به آبروی سازمان وارد نشود.
وی حسابرسی را یک فعالیت مستقل و بی‌طرفانه خواند و خاطرنشان کرد: تنها با نگاهی پیشگیرانه و با نیت کمک به مدیریت سازمان است که می‌توان سازمانی نمونه را به تصویر کشید.
چابک‌سازی؛ رویکرد اصلی مدیریت دارایی‌های فیزیکی
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به اقدامات ابوالفضل وروانی فراهانی، مدیر پیشین دارایی‌های فیزیکی این شرکت، گفت: انتظار از این مدیریت بسیار بالاست؛ چراکه برخی از کارهایی که اصلاً در حیطه وظایف ما نیست، انجام می‌دهیم.
وی خطاب به مهدی علیپور لیلی، مدیر جدید دارایی‌های فیزیکی شرکت، ادامه داد: باید تلاش کنیم تا با چابک‌سازی در این بخش و استفاده از تجربیات و ظرفیت تمامی افراد، استانداردسازی را در این مدیریت و نهایتاً سازمان، مجدداً پیاده‌سازی کنیم.
توکلی در ادامه، اظهار داشت: وظیفه ما، یافتن آدم‌های با ظرفیت و با پتانسیل بالاست که تعدادشان در سازمان کم هم نیست؛ وظیفه و رسالت شما بسیار سنگین است و اکنون دیگر، وقت فرصت‌سوزی نیست.
معاون وزیر نفت در امور گاز با بیان این‌که بخش بازرسی حتماً نیاز به چابک‌سازی دارد، گفت: نمی‌توان بحث نظارت را به واحدی داد که خود، هم مجری است و هم ناظر؛ نقش بازرس بسیار مهم است، پس، استقلال بازرسی باید حفظ شود.
یکپارچگی در مدیریت دارایی‌های فیزیکی
وی بازرسی فنی را بازوی کیفی اجرای پروژه‌ها عنوان کرد و گفت: این بازرسی فنی در واقع، همان کنترل کیفی پروژه است؛ از این رو، رویکرد بازرسی فنی باید نگاهی راه‌انداز باشد.
توکلی در ادامه، افزود: نگاه شما به زیرمجموعه خود باید برادرانه، پدرانه و مشفقانه باشد؛ ایجاد یکپارچگی در واحد کمک می‌کند تا کارها بهتر و سریع‌تر انجام شده و در عین حال، دارایی‌های سازمان در شرایط بهتری قرار گیرند.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در خاتمه، اظهار کرد: دارایی‌های فیزیکی از ابتدای زنجیره تا انتهای زنجیره باید تحت کنترل باشد؛ با سخنان کوتاه، اقدامات بزرگ انجام دهید؛ اولویت اصلی در سازمان، ارتباطات و تعاملات درست با بقیه واحدهاست، در این صورت، می‌توانید نگرانی‌های خود را تبدیل به فرصت کنید.
تکریم و معارفه مدیران ستادی
شایان ذکر است در این جلسه، ضمن تقدیر از زحمات سعید نفری‌اقدم، رئیس پیشین حسابرسی داخلی شرکت ملی گاز ایران، محمدرضا شفیعی، به‌عنوان رئیس این مدیریت منصوب شد.
همچنین مهدی علیپور لیلی، به‌عنوان مدیر جدید دارایی‌های فیزیکی شرکت ملی گاز ایران منصوب و از ابوالفضل وروانی فراهانی، مدیر پیشین این مدیریت تقدیر شد.

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر