/
۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۵
وزیر نفت عراق:

تولید روزانه نفت کردستان عراق به بیش از ۲۸۰ هزار بشکه رسید

وزیر نفت عراق از تولید روزانه ۲۸۶ هزار بشکه‌ای نفت منطقه کردنشین این کشور خبر داد.
کد خبر : ۶۶۸۷۰

به گزارش  نبض نفت به نقل از خبرگزاری رویترز از بغداد، حیان عبدالغنی روز یکشنبه (سوم فروردین‌ ۱۴۰۴) به نقل از منابع ثانویه به تلویزیون دولتی عراق گفت: اقلیم کردستان عراق روزانه ۲۸۶ هزار بشکه نفت خام تولید می‌کند.
ائتلاف تولیدکنندگان سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (اوپک‌پلاس) از منابع ثانویه برای کمک به نظارت بر تولید خود به‌عنوان میراث اختلاف‌های تاریخی اوپک درباره مقدار تولید نفت اعضا استفاده می‌کند و گاه فهرست نهادها و مؤسسه‌های آن را تغییر می‌دهد.
شرکت‌های نفتی فعال در اقلیم کردستان عراق و وزارت نفت دولت مرکزی بغداد نتوانستند درباره ازسرگیری صادرات نفت میدان‌های منطقه کردنشین به پایانه جیهان ترکیه با خط لوله کرکوک - جیهان به توافق برسند و عرضه نفت با این خط لوله برای دومین سال هنوز متوقف شد.
عبدالغنی بدون اشاره به زمان ازسرگیری صادرات نفت با خط لوله کرکوک - جیهان اعلام کرد که گفت‌وگوها با مقام‌های اقلیم کردستان عراق ادامه دارد.

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر