/
۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۴
وزیر نیرو در نشست با مدیران روابط عمومی شرکت‌های صنعت آب و برق:

روابط عمومی‌های آب و برق مسائل بهینه‌سازی مصرف را احصا و راه حل ارائه کنند/ کولرهای گازی با برق ارزان جایگزین عایق‌های نازک دیوار ساختمان‌ها شده‌اند

وزیر نیرو تاکید کرد: یکی از مهمترین برنامه‌های ما در دوره اوج بار مصرف برق، بهینه‌سازی و کاهش مصرف است که تحقق آن با محوریت روابط عمومی‌ها رقم می‌خورد.
کد خبر : ۶۸۱۳۴

به گزارش  نبض نفت به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو ، "عباس علی‌آبادی" امروز (سه‌شنبه) در «نشست مدیران روابط عمومی شرکت‌های صنعت آب و برق کشور به منظور هماهنگی برای گذر از دوران اوج مصرف» گفت: مساله ناترازی امروز موضوع روز نیست بلکه به موضوع تاریخی تبدیل شده است چرا که در سال 1386 نیز برای مدیریت ناترازی به وزارت نیرو دعوت شدم و این مساله در دولت چهاردهم نیز تکرار شد.
وزیر نیرو بر اهمیت درک صحیح مساله و چالش برای مدیریت و رفع مشکلات تاکید کرد و ابراز داشت: سیاست‌گذاری و تدابیر اتخاذ شده، نتایج را مشخص می‌کنند.
وی به توانمندی و ظرفیت صنعت برق کشور اشاره و تصریح کرد: امروز بسیاری از کشورهای ابرقدرت جهان با آگاهی از ظرفیت و توانمندی ایران، نمی‌توانند در این زمینه تحریم‌های خود را بر کشور اعمال کنند.
وی بیان کرد: در حوزه سیاست‌گذاری مصرف آن‌طور که باید، درست عمل نکرده‌ایم و همین مساله موجب فرار سرمایه از کشور شده است.
علی‌آبادی یادآور شد: همچنین ارزان بودن قیمت برق باعث شده که امروز تقریبا در هر یک از اتاق خانه‌ها یک کولر گازی روشن شود. امروز سازندگان مسکن به جای عایق بندی و ساخت دیوارهای ضخیم به دلیل افزایش قیمت مسکن اقدام به نازک ساختن دیوارها کرده‌اند و کولر گازی را جایگزین این کاستی کرده‌اند به طوری که جبران عایق بندی دیوارهای نازک از طریق انرژی ارزان صورت می‌گیرد.
وزیر نیرو به نقطه نظرات جهانی جدید و موسسات مختلف بین‌المللی در زمینه بروز بحران جهانی کمبود انرژی اشاره کرد و افزود: بر این اساس گفته شده است که به زودی در سراسر دنیا بحران انرژی به دلیل استفاده از هوش مصنوعی فراتر و فراگیرتر خواهد شد، چرا که برقی سازی در سطح دنیا شتاب خواهد گرفت و مصرف برق نیز بر همین اساس افزایش قابل ملاحظه‌ای خواهد یافت.
به گفته علی آبادی؛ بر این اساس بحران انرژی در سراسر دنیا رخ می‌دهد و مصرف افزایش می‌یابد و باید به سمت مدیریت مصرف حر کت کنیم.
وی با انتقاد از کاهش چشمگیر سرمایه‌گذاری در صنعت برق، افزود: سیاست ما در وزارت نیرو جذاب کردن محیط کسب و کار برای سرمایه‌گذاران است.
وزیر نیرو همچنین با تاکید بر مدیریت مصرف از طریق اقدامات بازدارنده، بیان کرد: لازم است فعالان عرصه روابط عمومی صنعت آب و برق با انگیزه فراوان مسائل را شناسایی و احصا و راه‌حل‌های درست را اجرا کنند.
وی ابراز داشت: سال گذشته کشور با 20 هزار مگاوات ناترازی برق مواجه بود و امسال این عدد به 24 هزار مگاوات رسید. این در حالی است که طی این مدت موفق شدیم 7000 مگاوات ناترازی را رفع کنیم. در این میان اهمیت کنترل مصرف دو چندان می‌شود.

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر