/
۲۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۵
مدیرعامل پتروشیمی جم پیلن؛

ایران‌پلاست فرصتی برای تعامل با ذی‌نفعان و یافتن راهکارهای مالی است

مدیرعامل پتروشیمی جم پیلن با بیان این که نوزدهمین نمایشگاه ایران‌پلاست به خوبی ارتباط میان فعالان صنعت پتروشیمی را برقرار می‌کند گفت: نمایشگاه امسال دستاوردهای بسیار خوبی را به همراه داشت.
کد خبر : ۶۹۸۵۱

 حسین بارگاهی، مدیرعامل پتروشیمی جم پیلن، در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه ایران‌پلاست در گفتگو با خبرنگار نیپنا به اهمیت این رویداد برای صنعت پتروشیمی کشور و تعامل میان ذی‌نفعان اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه بستری برای برگزاری نشست‌های تخصصی، هم‌اندیشی با خریداران و بررسی چالش‌های موجود است.

بارگاهی درباره دستاوردهای حضور پتروشیمی جم پیلن در این نمایشگاه گفت: ما در نمایشگاه امسال فرصت داشتیم جلسات سازنده‌ای با ذی‌نفعان خود از جمله بازار سرمایه، خریداران و سهامداران برگزار کنیم. در این نشست‌ها مباحث مهمی از جمله نحوه عرضه محصولات و چگونگی قرارگیری آن‌ها روی پلتفرم‌های سازمانی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین در گفت‌وگو با خریداران، مشکلات و چالش‌های آن‌ها به‌ویژه در حوزه نقدینگی شناسایی شد.

وی ادامه داد: یکی از موضوعاتی که با سهامداران مطرح شد، لزوم فعال‌سازی فروش اعتباری برای کاهش بخشی از مشکلات نقدینگی مشتریان بود. در واقع نمایشگاه فرصتی ایجاد کرد تا در فضایی نزدیک و مستقیم بتوانیم دغدغه‌های فعالان بازار را بشنویم و برای یافتن راهکارهای عملیاتی، به بحث و تبادل نظر بپردازیم.

مدیرعامل پتروشیمی جم پیلن با تأکید بر اینکه این نمایشگاه برای شرکت متبوعش تجربه‌ای مثبت به همراه داشته است، افزود: به طور کلی نمی‌توانم درباره کیفیت کلی نمایشگاه اظهار نظر قطعی کنم، اما از منظر ما حضور در ایران‌پلاست به تحقق اهداف و تعاملات کاری کمک شایانی کرده است.

بارگاهی در پایان با اشاره به نقش نمایشگاه‌هایی مانند ایران‌پلاست گفت: این رویدادها علاوه بر معرفی توانمندی‌های داخلی، زمینه‌ساز گفت‌وگو میان تولیدکنندگان، خریداران و سرمایه‌گذاران است. چنین تعاملاتی می‌تواند به یافتن راه‌حل‌های عملی برای عبور از موانع اقتصادی و تحریمی کمک کند و در نهایت مسیر توسعه صنعت پتروشیمی کشور را هموارتر سازد.

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر