/
۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۵

حضور مدیرعامل و کارکنان پتروشیمی ارومیه در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن

مدیرعامل و جمعی از کارکنان شرکت پتروشیمی ارومیه همزمان با چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، با حضور پرشور در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن، بار دیگر با آرمان‌های انقلاب تجدید بیعت کردند.
کد خبر : ۷۲۴۹۱

به گزارش  نبض نفت، به نقل از روابط عمومى پتروشيمى اروميه،همزمان با فرارسیدن یوم‌الله ۲۲ بهمن و چهل‌وهفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، دکتر مجیدنیا مدیرعامل شرکت پتروشیمی ارومیه به همراه جمعی از کارکنان این شرکت، در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن در ارومیه حضور یافتند.

مدیرعامل و کارکنان پتروشیمی ارومیه با حضور در جمع مردم ولایت‌مدار و انقلابی ارومیه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل (ره) و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی، بار دیگر بر پایبندی خود به ارزش‌های انقلاب، استقلال، آزادی و پیشرفت کشور تأکید کردند.

دکتر مجیدنیا در حاشیه این مراسم با اشاره به اهمیت حضور در صحنه‌های ملی و انقلابی اظهار داشت: صنعتگران و فعالان عرصه تولید، در کنار ایفای نقش مؤثر در رشد اقتصادی کشور، خود را متعهد به پاسداری از آرمان‌های انقلاب اسلامی می‌دانند و حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، نماد وحدت، همدلی و حمایت از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران است.گفتنی است کارکنان پتروشیمی ارومیه با حضور منسجم و سازمان‌یافته و در کنار سایر اقشار مردم، جلوه‌ای از همبستگی و تعهد سازمانی خود را به نمایش گذاشتند.

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر