نظارت بر عملکرد و یاریرساندن به مجموعهها از وظایف مهم اداره بازرسی است
نبض نفت - داود حبیبیپور روز پنجشنبه (۹ فروردینماه) در سلسله بازدیدهای نوروزی خود از شرکتهای فرعی و تابعه شرکت ملی نفت ایران در جنوب غرب کشور، در شرکت بهرهبرداری نفت و گاز کارون حضور یافت و ضمن بررسی فعالیتهای شرکت نفت و گاز کارون به ارائه راهکارهایی برای رفع چالشها و موانع موجود پرداخت.
وی با بیان اینکه شرکت بهرهبرداری نفت و گاز کارون یکی از مهمترین شرکتهای استخراجکننده نفت کشور است که جایگاه ممتازی در سطح وزارت نفت و عرصه بینالملل دارد، افزود: یکی از وظایف مهم اداره بازرسی غیر از پایش، نظارت بر عملکرد، بررسی انجام کارها و همراهی و یاری رساندن به مجموعههاست.
رئیس بازرسی شرکت ملی نفت ایران، کمک به حل مسائل از طریق پیگیریهای مؤثر و هماهنگیهای داخلی و بین بخشی بهمنظور جلوگیری از مطول شدن فرآیند حل مسائل را از اولویتهای رفتاری این اداره برشمرد.
حبیبیپور افزود: باید با نهایت تدبیر و درایت، انگیزه سرمایه انسانی برای رسیدن به اهداف بزرگ توسعهای، تولیدی و اقتصادی در حد مطلوب حفظ شود تا سرمایه انسانی خدوم و سازمان بتوانند با کمترین دغدغه به انجام وظایف حداکثری برای خدمت بیشتر به کشور بپردازند.
وی با اعلام آمادگی و وجود ظرفیت لازم در بازرسی شرکت ملی نفت ایران برای شناسایی و رفع چالشها و موانع موجود در مسیر توسعه و تولید، گفت: کارگروههای تخصصی و مشورتی بازرسی شرکت ملی نفت در حوزههای مختلف توانمندیهای بسیار بالایی دارند که از این ظرفیتها برای شناسایی، بررسی، هماهنگی، پیگیری و کمک به رفع موانع در سطح شرکت ملی نفت استفاده میشود.
رئیس بازرسی شرکت ملی نفت ایران نگهداشت سرمایه انسانی و ارتقای انگیزه کارکنان در فعالیتهای تولیدی صنعت نفت را بسیار حائز اهمیت دانست و اظهار کرد: سرمایه انسانی مهمترین رکن هر سازمان است و با توجه به تأثیر و نقش صنعت نفت و گاز بر اقتصاد کشور، حفظ کرامت، ایجاد انگیزه بیشتر و پیگیری مشکلات باید از همه ظرفیتها برای رفع دغدغه و مشکلات کارکنان خدوم و تلاشگر صنعت نفت استفاده شود.
در این دیدار حسن شهروئی، مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز کارون نیز گزارشی از فعالیتهای این شرکت در حوزه تولید، پشتیبانی و نگهداشت آن ارائه کرد و گفت: خوشبختانه در دولت سیزدهم با همت و تلاش مضاعف همکاران، افزایش بسیار خوبی در تولید نفت و گاز و اجرای پروژههای پشتیبانی از تولید در شرکت نفت و گاز کارون محقق شده است.
وی با بیان اینکه بخشی از این اقدامهای انجامشده با استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان و تولید بار اول رقم خورده است، افزود: نصب تلمبههای چندفازی، نصب مبدل حرارتی نمکزدایی منصوری و راهاندازی ردیف C نمکزدایی اهواز با ظرفیت روزانه ۵۵ هزار بشکه بخشی از اقدامهای جهادی از سوی کارشناسان و متخصصان شرکت نفت و گاز کارون است.
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز کارون با تأکید بر لزوم تداوم اقدامهای جهادی و همگرایی و همافزایی بیش از پیش در پیشبرد اهداف صنعت نفت، افزود: ۳۱ فقره اصلاحیه فرآورشی روی خطوط انتقال نفت و گاز، تعمیر اساسی ۴۲ تجهیز و ۱۸۲ مخزن و جرثقیل، راهاندازی ۱۵ ایستگاه حفاظت کاتدی، توپکرانی ۴۰ هزار متر خطوط لوله، حذف ۳۷ انشعاب غیر مجاز از خطوط لوله نفت، نوسازی ناوگان ماشینآلات سنگین از محل هزینه استهلاک، تزریق بیش از ۹۱ درصد پساب تولیدی به چاههای تزریقی و تعویض و تعمیر بخش زیادی از خطوط انتقال پساب، استحصال پیش از ۹۸ درصد گازهای همراه نفت، اجرای پروژه احیای خاکهای آلوده و ایجاد مزرعه زیستی با اعتبار حدود ۳۰ میلیارد ریال از جمله اقدامهای مهم انجامشده در سال ۱۴۰۲ است.
شهروئی ادامه داد: در زمینه عمل به مسئولیت اجتماعی نیز اقدامهای بسیار مطلوبی از قبیل کمک به عمران و آبادی جوامع محلی حوزه فعالیت، توسعه فضای سبز مناطق همجوار، لایروبی کانالهای کشاورزی، احداث خانه بهداشت، بازسازی و نوسازی مدارس، آبرسانی به روستاهای دارای تنش آبی، توزیع مستمر نوشتافزار و بستههای معیشتی، ارائه خدمات درمانی در درمانگاههای صنعتی به روستاهای اطراف انجامشده است.
منبع: شانا