/
۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۷

بدهی ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومانی بیمه تجارت نو + سند/ شرکتی در آستانه انحلال؟

وضعیت بدهی‌های بیمه تجارت نو وضعیت مطلوبی ندارد، به‌گونه‌ای که تا پایان فصل بهار، رقم بدهی‌هایش به بیش از ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان رسیده که نسبت به پایان سال قبل، ۵۰ درصد افزایش داشته است.
کد خبر : ۶۳۳۱۳

به گزارش نبض نفت به نقل از  شرکت بیمه تجارت نو از سال ۹۵ به پشتوانه سهامداری بانک تجارت فعالیتش را در صنعت بیمه آغاز کرد. اما سمت و سوی مدیریتی در این شرکت به گونه‌ای بوده است که حالا ضرر و زیان و بدهی کلانی را به ثبت رسانده و حتی مشمول مفاد ماده ۱۴۱ اصلاحیه قانون تجارت ( طبق این قانون)شده است.

به بیان دیگر، بررسی صورت‌های مالی بیمه تجارت نو تا پایان خرداد امسال از زیان انباشته یک هزار و ۹۲ میلیارد تومانی این شرکت بیمه‌ای خبر می‌دهد که در مقایسه با سرمایه فعلی این شرکت (۶۰۰ میلیارد تومان) حدود ۱.۹۲ برابر سرمایه ثبتی است؛ بنابراین بیمه تجارت نو مشمول مفاد ماده ۱۴۱ اصلاحیه قانون تجارت مبنی بر انحلال یا بقا شرکت می‌شود، هرچند به نظر می‌رسد که بیمه تجارت نو با افزایش سرمایه، به دنبال خروج از این ماده قانونی است.
 
جهش ۵۰ درصدی بدهی، ظرف سه ماه
 
وضعیت بدهی‌های این شرکت بیمه‌ای هم در وضعیت نامطلوبی است، به‌گونه‌ای که تا پایان فصل بهار، رقم بدهی‌های بیمه تجارت نو به بیش از ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان رسیده است که نسبت به پایان سال قبل، ۵۰ درصد افزایش داشته است.
 
هزینه تبلیغات تجارت نو چند میلیارد است؟


جهش بیش از ۲ هزار و ۲۸۰ میلیارد تومانی در خلق بدهی، آن هم در ۹۳ روز فعالیت شرکت، در حالی رقم خورده است که مدیران بیمه تجارت نو طی این سه ماه ۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای آگهی و تبلیغات هزینه کرده اند و در سال گذشته نیز ۶۳ میلیارد و ۱۰۱ میلیون تومان برای این امور هزینه شده بود.
چک ۱۲ میلیارد و ۹۵۵ میلیونی برای مشاورین!
همچنین مدیران این شرکت بیمه‌ای در سال گذشته، ۱۲ میلیارد و ۹۵۵ میلیون تومان بابت حق الزحمه مشاورین و حق حضورشان پرداخت کرده است که این رقم در سه ماهه نخست سال به ۲ میلیارد و ۷۲۹ میلیون تومان رسیده است.
یک جلسه حضور؛ ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان آب می‌خورد
این در شرایطی است که ریخت‌وپاش‌های میلیاردی برای تبلیغات و پرداختی به مشاوران، دستاورد ملموسی برای این شرکت نداشته است و هیئت‌مدیره نیز ترجیح داده است برای حق حضورشان در جلسات، به‌ازای هر جلسه در ماه، مبلغ ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دریافت کند که نسبت به سال قبل، ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان بیشتر است.

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر