شركت ملی مناطق نفتخیز جنوب در مسیر توسعه روزافزون
به گزارش نبض نفت به نقل از روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، مهندس ابراهیم پیرامون، مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در حاشیه جلسه پیشبینی پنج ساله بهرهدهی چاههای نفت، تولید، توزیع و تزریق گاز شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسلیمان forecast با حضور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تعداد زیادی از مخازن موجود در مناطق نفتخیز جنوب و ذخائر اثبات شده فعلی در نیمه دوم عمر تولیدی خود قرار دارند؛ با این وجود پتانسیل های نفت درجا و ذخایر باقی مانده رقم های قابل توجهی دارند.
مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب عنوان کرد: براساس مطالعات انجام شده در مخزنی مانند هفتکل با بیش از صدسال عمر تولیدی شاهد افزایش یک میلیارد و ٢٠٠ میلیون بشکه نفت درجا در این مخزن؛ به عنوان یکی از پیرترین مخازن مناطق نفتخیز جنوب بوده ایم. مهندس پیرامون افزود: مطالعات دقیقی که بر روی مخازن انجام می شود به همراه پیشرفت ابزارهای مطالعاتی و تغییر نگرش ها سبب می شود که میزان نفت درجا در مخازن تغییر قابل توجهی داشته باشد و مسئله نیمه دوم عمر چندان موضوع قابل توجهی نیست.
وی به افزایش ۵ میلیارد بشکه ای نفت به ذخایر شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در سال گذشته اشاره داشت و ادامه داد: طی سال گذشته ١۵ میلیارد بشکه نفت درجا به ظرفیت میادین مناطق نفتخیز جنوب افزوده شد.
مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب ابراز داشت: پیشرفت های حاصله نشان میدهد که شناخت ما از مخازن روز به روز افزایش پیدا می کند و پتانسیل های بسیاری در مناطق نفتخیز جنوب وجود دارد.
مهندس پیرامون با بیان اینکه بسیاری از مخازن تحت پوشش شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب هنوز به نیمه دوم عمر خود نیز نرسیده اند؛ گفت: ذخایر قابل استحصال و نفت درجا مخازن در مناطق نفتخیز جنوب قابل توجه است، بدین سبب باید با برنامه ریزی و سرمایه گذاری ظرفیت های نهفته شرکت را روز به روز فعالتر کنیم.
وی با اشاره به اجرای برنامه ها و اقدامات بلند مدت و کوتاه مدت در راستای افزایش تولید اظهار کرد: رفع چالش های تولید، اختصاص امکانات و ایجاد اقدامات بر روی چاه ها از قبیل ترمیم، توسعه و تعمیر بخشی از برنامه های کوتاه مدت در راستای افزایش تولید است تا ضمن شناسایی نقاطی که امکان افزایش تولید در آن ها وجود دارد؛ بتوانیم تغییرات موثری را ایجاد کنیم.
مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در پایان عنوان کرد: نصب تأسیسات جدید، ایجاد برنامه های توسعه ای، سرمایه گذاری و جلب منابع مالی روی میادین نیز جزو برنامه های بلندمدت است تا بتوانیم در آینده افزایش تولیدمان را تضمین کنیم.