/
۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۷

افزایش 10 میلیون متر مكعب گاز و 13 هزار بشكه نفت؛ جهش تولید در نفت مركزی

شرکت نفت مناطق مرکزی ایران با بهره برداری از 6 حلقه چاه گازی، 4 حلقه چاه نفتی و ایستگاه تقویت فشار گاز واروی موفق به افزایش 10 میلیون متر مکعب گاز و 13 هزار بشکه نفت در روز شد.
کد خبر : ۶۵۴۴۲

به گزارش  نبض نفت به نقل از خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت ملی نفت ایران، مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، صبح امروز در نشست خبری که در ایستگاه تقویت فشار گاز وراوی برگزار شد به دستاوردهای مهم این شرکت در حوزه تولید و توسعه میادین نفت و گاز اشاره کرد و  گفت: نفت مرکزی با بهره‌برداری از پروژه‌های کلیدی و توسعه میادین مشترک، گام‌های مؤثری برای افزایش ظرفیت تولید انرژی در کشور برداشته است.
نفت مرکزی پهناورترین حوزه عملیاتی کشور با گام های استوار در تولید و توسعه
پیمان ایمانی با اشاره به گستره وسیع عملیاتی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، گفت: «حوزه عملیاتی این شرکت در ۱۴ استان کشور پراکنده است و با مدیریت تولید از ۸۷ میدان نفتی و گازی مشتمل بر ۱۰۲ مخزن، پهناورترین حوزه عملیاتی شرکت نفت به شمار می‌رود. علاوه بر تولید، مأموریت‌های توسعه‌ای نیز بر عهده این شرکت است که ما را از دیگر شرکت‌های تولیدی متمایز می‌کند.»
وی با اشاره به پروژه‌های توسعه‌ای نفت مرکزی گفت: «ایستگاه تقویت فشار گاز وراوی از جمله طرح‌های مهم ما برای نگهداشت و افزایش تولید است. علاوه بر آن، ۱۶ میدان گازی در مسیر توسعه قرار گرفته‌اند که برای آن‌ها برنامه‌ریزی دقیقی انجام شده است. برخی از این پروژه‌ها در مرحله نهایی قرارداد و برخی دیگر وارد فاز اجرایی شده‌اند.»
توسعه میادین مشترک، اولویت اصلی
ایمانی در خصوص میادین مشترک نفتی گفت: «میادین نفتی سامان، سومار و دلاوران از اولویت‌های ما هستند که فعالیت‌های توسعه ای آن‌ها آغاز شده است. پیش‌بینی می‌شود تولید از این سه میدان به ۹ هزار بشکه در روز برسد. همچنین میدان نفتی خشت با تولید ۱۰ هزار بشکه در روز و میدان نفتی دهلران با ۳ هزار بشکه تولید روزانه به بهره‌برداری رسیده‌اند.»
وی به توسعه میدان گازی دی اشاره کرد و گفت: «این میدان با ۴ حلقه چاه و خط لوله‌ای به طول ۵۶ کیلومتر، هفته آینده وارد فاز بهره‌برداری می‌شود و روزانه ۳ میلیون مترمکعب گاز شیرین به پالایشگاه دالان منتقل خواهد کرد.»
عملکرد ۱۰۰ روزه: افزایش چشمگیر تولید نفت و گاز
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی در ادامه با تشریح عملکرد ۱۰۰ روزه این شرکت اظهار کرد: «در این مدت، ۶ حلقه چاه گازی راه‌اندازی شد که همراه با ایستگاه تقویت فشار گاز وراوی، ظرفیت تولید گاز ما را روزانه ۱۰ میلیون مترمکعب افزایش داده است. همچنین، ۴ حلقه چاه در میدان نفتی خشت و ۳ حلقه چاه در میدان دهلران، مجموعاً ۱۳ هزار بشکه به تولید نفت خام کشور اضافه کردند.»
به گفته ایمانی، این دستاوردها، گام‌های مهمی در راستای پایداری تولید و تحقق اهداف کلان وزارت نفت به شمار می‌رود.

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر