/
۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۱

توزیع 3 هزار بسته تحصیلی میان دانش آموزان استان خوزستان و ایلام

شرکت مهندسی و توسعه نفت در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و با هدف حمایت از توسعه آموزشی در مناطق عملیاتی، سه‌هزار بسته تحصیلی را به دانش‌آموزان استان خوزستان و ایلام اهدا کرد.
کد خبر : ۷۰۴۳۳

به گزارش نبض نفت به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، آیین اهدای این بسته‌ها با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) و با حضور جمعی از مسئولان محلی، مقامات آموزش و پرورش، نمایندگان کمیته امداد امام خمینی(ره) و مدیران شرکت متن در شهرستان هویزه برگزار شد.

بسته‌های تحصیلی شامل نوشت‌افزار و اقلام آموزشی مورد نیاز دانش‌آموزان بود که در آستانه سال تحصیلی جدید میان خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد توزیع شد.

این اقدام در چارچوب برنامه‌های مسئولیت اجتماعی شرکت مهندسی و توسعه نفت انجام شد؛ برنامه‌ای که به گفته شهرام فرضی، مشاور اجتماعی مدیرعامل شرکت، با هدف ارتقای کیفیت اثرگذاری اجتماعی و حرکت از پروژه‌های مقطعی به سمت طرح‌های توسعه‌محور، در حال تحول است.

فرضی در این زمینه گفت: در شرکت متن، تلاش کرده‌ایم فعالیت‌های اجتماعی را از سطح اقدامات حمایتی به سمت پروژه‌های توسعه‌محور و منطبق با اسناد حاکمیتی، به‌ویژه آیین‌نامه اجرایی مسئولیت اجتماعی شرکت‌های دولتی، ارتقا دهیم. محور اصلی این رویکرد، شناسایی دقیق نیازهای محلی و انطباق آن‌ها با اسناد آمایش سرزمینی است تا اقدامات ما در مسیر توان‌افزایی پایدار و اشتغال‌زایی غیرمستقیم قرار گیرد.

وی افزود: اعتمادسازی و جلب مشارکت جامعه محلی شرط اصلی موفقیت هر برنامه اجتماعی است. از همین رو، تلاش کرده‌ایم ارتباطی بی‌واسطه با مردم برقرار کنیم. در این مسیر و با حمایت مهندس زارعی، مدیرعامل محترم شرکت، پروژه‌ای مشترک با دانشگاه‌های شهید بهشتی و شهید چمران تدوین شده است تا مسیر تازه‌ای در حوزه مسئولیت اجتماعی در استان های خوزستان و ایلام گشوده شود.

مشاور اجتماعی مدیرعامل شرکت متن هدف نهایی این رویکرد را افزایش تاب‌آوری اجتماعی و اقتصادی جامعه محلی عنوان کرد و گفت: می‌خواهیم مردم نه به‌عنوان دریافت‌کننده کمک، بلکه به‌عنوان شرکای توسعه در کنار ما باشند. این تحول تلاشی برای عبور از نگاه صرفاً حمایتی به سمت رویکرد مشارکت‌محور، توسعه‌گرا و توانمندساز است.

وی در پایان تأکید کرد: شرکت مهندسی و توسعه نفت مسئولیت اجتماعی را تنها به‌عنوان اقدامی نمادین نمی‌بیند، بلکه آن را فرایندی آموزش‌محور، مشارکت‌محور و ارزش‌آفرین می‌داند که در نهایت به رضایت جامعه محلی و تحقق توسعه پایدار منتهی می‌شود.

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر