اجرای ۶۰ عملیات جابهجایی دستگاههای حفاری در نیمه نخست ۹۷
به گزارش نبض نفت به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، فواد عماد گفت: جابهجایی دستگاههای حفاری کاری تخصصی است که هماکنون ازسوی ۱۰ گروه مجرب تخصصی و با ضوابط ایمنی و استانداردهای خاص انجام میشود.
وی افزود: حملونقل هر دستگاه حفاری بهطور میانگین با کاربست یکصد و ۲۰ دستگاه خودروی کشنده انجام میشود که دست کم ۲۰ مورد آن محموله ترافیکی است.
عماد اظهار کرد: از ابتدای فروردین تا پایان شهریورماه امسال ۷ هزار و ۴۷۹ محموله شامل تجهیزات دستگاههای حفاری و کالا و مواد از جمله سوخت مورد نیاز دستگاههای حفاری و سایر ماشینآلات به مناطق عملیاتی انتقال داده شد.
رئیس اداره کل ترابری شرکت ملی حفاری ایران گفت: دستگاههای حفاری بر اساس برنامه تدوین شده در موقعیت استانهای خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، بوشهر و ایلام جابهجا شدند.
وی با اشاره به اینکه این تعداد در مسافت ۷ هزار و ۶۵۹ کیلومتر انجام شد، افزود: محموله ۹۶۰ دستگاه خودروی سنگین که در زمینه حملونقل دستگاههای حفاری به کارگیری شدند، ترافیکی بوده است.
عماد به موضوع آموزش کارکنان ترابری شرکت در بخش جابهجایی دستگاههای حفاری و محمولههای سنگین اشاره و اظهار کرد: به این منظور متخصصان با هماهنگی اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی شرکت، نسبت به برگزاری دورههای آموزشی تخصصی اقدام کردند.
رئیس اداره کل ترابری شرکت ملی حفاری ایران گفت: از جمله این دورهها میتوان به روش اجرایی جداسازی و بارگیری اجزای دستگاه حفاری، روش اجرایی تخلیه و چیدمان و برپایی دستگاه حفاری، قوانین و مقررات حملونقل جادهای، اپراتوری جرثقیل، اصول نگهداری از خودروهای ویژه عملیات جابهجایی، مهار بار، اصول ابعاد و اوزان حمل بار و ایمنی و ترافیک اشاره کرد.