عملیات احداث، استحکام بخشی و افزایش ارتفاع سیل بند عین – 2 از سوی شرکت ملی حفاری ایران به اتمام رسید
به گزارش نبض نفت به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، سعید قربانی در این زمینه توضیح داد: در پی تلاقی و افزایش سطح آب رودخانه های کارون و کرخه در این موقعیت احداث، ترمیم و بالابردن سطح سه هزار و 500 متر از سیل بند منطقه در ساعت حدود دو بامداد چهارشنبه (21 فروردین) از سوی ستاد بحران استان خوزستان به این شرکت واگذار شد .
وی گفت: به دنبال اعلام ستاد بحران استان بدون درنگ مدیرعامل و شماری از مدیران شرکت در منطقه مورد نظر حضور یافتند و مهندس موسوی با قید فوریت از مدیریت خدمات شرکت و واحدهای زیر مجموعه آن بویژه ترابری سنگین، مدیریت اچ اس یی و دیگر بخش های پشتیبانی خواست تا در نزدیکترین زمان ممکن نسبت به انتقال ماشین آلات و تجهیزات به عین – 2 اقدام نمایند .
قربانی افزود: در مدت زمان کوتاه 80 نفر کارکنان شرکت و نیروهای پیمانکاران طرف قرارداد به همراه 70 دستگاه ماشین آلات سبک، سنگین و ویژه از جمله 35 دستگاه کمپرسی، شش دستگاه بیل مکانیکی، پنج دستگاه لودر، دو دستگاه تانکر سوخت، 15 دستگاه خودرو سبک کمک دار و همچنین غلطک، گریدر، بلدوزر، ، آمبولانس، کمر شکن، جین پل، تندم و گروه تعمیرات و سوخت رسان در منطقه مستقر و بدون وقفه عملیات اجرایی پروژه کلید خورد .
مدیر اچ اس یی، پدافند غیرعامل، مدیریت بحران و فوریت های پزشکی شرکت ملی حفاری اظهار کرد: سختکوشان این شرکت طی شش روز کار شبانه روزی و بدون وقفه با نظارت مستمر مدیرعامل این ماموریت را به نحو مناسب به اتمام رساندند .
وی با اشاره به حضور سایر دستگاه های اجرایی، شرکت های نفتی، نظامی و انتظامی ، امدادی و ساکنان محلی در انجام این پروژه به طول 12 کیلومتر، گفت: در جریان اجرای این پروژه مهم استاندار خوزستان، جانشین فرمانده کل سپاه، تعدادی از نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی با حضور در جمع نیروهای شرکت ملی حفاری ایران از خدمات دهی و سرعت عمل این مجموعه قدردانی کردند .
شرکت ملی حفاری ایران به عنوان عضو اصلی ستاد بحران استان خوزستان از زمان اولین بارندگی سیل آسا در استان در اواسط بهمن ماه گذشته در زمینه استحکام بخشی سیل بندها در کرانه رودخانه کارون و دز و جمع آوری آب های سطحی اقدام کرده است .
این شرکت به دنبال تداوم بارندگی ها در نخستین هفته های سال جدید و پیامدهای ناشی از افزایش سطح آب رودخانه ها و قرار گرفتن برخی مناطق استان در معرض سیلاب امکانات و ظرفیت های لجستیکی خود را در این ارتباط به کار گیری کرده است .