/
۱۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۶

صادرات نفت ونزوئلا به ۱ میلیون بشکه در روز رسید

صادرات نفت ونزوئلا در ماه ژوئن پس از یک سقوط سریع در ماه قبل ،افزایش یافت.
کد خبر : ۱۸۸۶۷

به گزارش نبض نفت به نقل از رویترز، صادرات نفت ونزوئلا در ماه ژوئن پس از یک سقوط سریع در ماه قبل ،افزایش یافت.  بالا رفتن میزان صادرات به چین که در حال حاضر اصلی ترین مقصد نفت ونزوئلا است، دلیل این افزایش بوده است.

 شرکت نفت دولتی ونزوئلا ماه گذشته 1.1 میلیون بشکه در روز نفت و محصولات پالایش شده صادر کرد که 26 درصد بیشتر از ماه می بود. خریداران چینی 59 درصد این محموله ها را دریافت کردند، پس از آن هند با 18 درصد و سنگاپور با 10 درصد قرار داشتند.

 اطلاعات ماه ژوئن نشان می دهد این کشور عضو اوپک توانسته سطح صادرات خود را پس از اعمال تحریم های آمریکا  در ژانویه سال جاری افزایش دهد. هدف از تحریم های آمریکا از بین‌بردن درآمد نفتی این کشور است. شرکت نفت دولتی ونزوئلا از آن زمان سعی کرده به صادرات نفت خام ادامه دهد چون اصلی ترین منبع درآمد این کشور است.

 آمریکا در سال جاری شرکتهای خود را از معامله با شرکت نفت دولتی ونزوئلا منع و  خوان گوایدو، رئیس کنگره این کشور را رهبر قانونی ونزوئلا معرفی کرد با این بهانه که در انتخاب دوباره نیکولاس مادورو در 2018 تقلب شده است.

 صادرات نفت ونزوئلا به چین از زمان  آغاز تحریم ها مرتبا افزایش یافته است. در فوریه مقدار نفت صادر شده به چین 233 هزار بشکه در روز بود و در ژوئن این مقدار تقریبا سه برابر شد و به 656 هزار بشکه در روز رسید. صادرات شرکت نفت دولتی ونزوئلا به هند، یک خریدار بزرگ دیگر تا 200 هزار بشکه در روز کاهش یافته، در حالی که صادرات به اروپا روی همان 85000 بشکه در روز در ماه‌های اخیر ثابت مانده است.

 طبق قراردادهای « نفت در ازای وام » با چین و روسیه که میلیاردها دلار طی دهه گذشته برای ونزوئلا درآمد داشته ، شرکت نفت دولتی این کشور باید بزرگترین محموله صادرات نفت خود را به شرکت نفت ملی چین و شرکت رزنفت روسیه بدهد .بخش دیگری از این صادرات برای خرید سوخت مبادله می شود.

 شرکت نفت دولتی ونزوئلا 117100 بشکه در روز سوخت در ماه ژوئن وارد کرد که سومین کاهش ماهانه را نشان می‌داد. رزنفت روسیه و رپسول اسپانیا اصلی ترین عرضه کنندگان این محصولات شامل بنزین، نفتا ، دیزل و گاز مایع بودند.

 ماه گذشته شرکت نفت دولتی ونزوئلا آزمایشاتی را برای تغییر تولید نفت خام خود به منظور صادرات درجات نفت موردعلاقه پالایشگاه های آسیا آغاز کرد. پالایشگاه های آمریکا که زمانی بزرگترین دریافت‌کنندگان نفت این کشور بودند، ماه گذشته هیچ نفتی از ونزوئلا نخریدند. صادرات به کوبا در ماه گذشته پس از افزایش در ماه می کاهش یافت.

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر