نقش همراه اول در آینده ایران دیجیتال تشریح شد
در این پنل به تشریح تصویری از وضعیت دسترسی و پوشش گسترده اینترنت به ویژه اینترنت تلفن همراه در ایران پرداخته و گفته شد که شرکت ارتباطات سیار ایران نقش خود را طی پنج سال گذشته، در توسعه زیرساخت باند پهن کشور با نصب حدود ۴۰ هزار سایت باند پهن و ایجاد پوشش ۱۰۰ درصدی برای مناطق شهری ایفا کرده است.
همچنین نمایندگان همراه اول اثرات این میزان توسعه را در رشد اکوسیستم دیجیتال کشور بیان کردند و به معرفی ابعاد و گستره اکوسیستم استارتاپ های دیجیتال ایران در حوزه های مختلف از جمله حمل و نقل، مسافرت، خرده فروشی، مالی، پرداخت، بیمه، خدمات منزل و سلامت پرداختند.
نمایندگان همراه اول در جریان برگزاری این کارگاه و در فرصت داده شده برای معرفی ظرفیت های اقتصاد دیجیتال ایران، نقشی که در آینده ایران دیجیتال براساس مأموریت خود که همان «تحقق رویای دیجیتال» است را نیز تشریح کردند.
به این منظور همراه اول یک راهبرد متکی بر تحول دیجیتال را در سه لایه «کسب و کار اصلی»، «نزدیک به کسب و کار اصلی» و «فراتر از کسب و کار اصلی» تدوین کرده که از طریق آن به مهم ترین و بزرگترین پیشران تحول دیجیتال برای مشتریان، سازمان ها، صنایع و دولت ایران مبدل خواهد شد و همچنین در افق آن، یکی از حامیان اصلی رشد و توسعه اکوسیستم دیجیتالی ایران خواهد بود.
همچنین در این مراسم، نمایندگان شرکت ارتباطات سیار ایران به معرفی یک مدل بلوغ دیجیتال که با همکاری دانشگاه لینکشوپینگ سوئد در قالب یک پایان نامه فوق لیسانس MBA تدوین شده است، پرداختند و ابعاد و مفاد آن را تشریح کردند.
گفتنی است، سه مشاور ITU که متخصص حوزه اقتصاد دیجیتال هستند، اداره جلسات این کارگاه را بر عهده دارند و نمایندگانی از ۱۲ کشور طی پنج روز و در ۲۴ جلسه تجربیات شان را منتقل می کنند.
در این کارگاه بین المللی که از ۱۵ تیر در تهران آغاز به کار کرده و تا ۱۹ تیر ماه ادامه دارد، نمایندگانی از برخی شرکت های داخلی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حضور دارند و قرار است در کنار هم، به اشتراک و گردآوری تجارب شرکت های مختلف و دولت های مختلف در حوزه تحول دیجیتال بپردازند.