/
۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۲
در جمع صنعتگران و معدنکاران اتاق بازرگانی استان آذربایجان شرقی مطرح شد؛

تخصیص بیش از 41 هزار میلیارد ریال به صنایع این استان

مدیرعامل بانک صنعت و معدن اعلام کرد: این بانک 41 هزار و 194 میلیارد ریال از سال 1392 تاکنون به 47 طرح تولیدی در استان آذربایجان شرقی اختصاص داده که اشتغال 2 هزار و 850 نفر را به دنبال خواهد داشت.
کد خبر : ۱۹۷۳۳

به گزارش نبض نفت به نقل از پايگاه اطلاع رساني بانك صنعت و معدن، حسين مهري مدیرعامل و رييس هيأت مديره اين بانك روز چهارشنبه (دوم مردادماه) در دومین روز از سفر خود به استان آذربایجان شرقی به همراه جمعی از مدیران ارشد اين بانك در نشست با اعضای اتاق بازرگانی استان آذربایجان حضور یافت و ضمن تاکید بر لزوم رفع مشکلات و موانع پیش روی کارآفرینان و تولیدکنندگان استان افزود: این استان از لحاظ تعداد واحدهای صنعتی، یکی از قطبهای صنعتی کشور محسوب می شود و به دلیل دسترسی به بازارهای اروپا و آسیای میانه از امکانات و قابلیت های توسعه صنعتی قابل توجهی برخوردار است.

وي تصريح كرد: وجود صنايع زيرساختي نظير پالایشگاه و مجتمع پتروشیمی، ماشین سازی، فولاد و قطعه سازی، صنایع چرم و صنایع غذایی كه در زمره واحدهای صنعتی پیشرو كشور می باشند، می تواند الگوی مناسبي برای صنایع ديگر استانهاي كشورمان باشد؛ آذربايجان شرقي از لحاظ ظرفيت صنايع معدني نيز یكی از مناطق غنی معدنی كشور بوده كه تاكنون مواد معدنی بسیاری در این استان شناسایی شده است و با سرمايه گذاري در اين زمينه مي توان ارزش افزوده زيادي ايجاد كرد زیرا بر اساس تاکیدات ریاست محترم جمهوری و سیاستهای وزارت صنعت، معدن وتجارت بهره برداری از معادن و جلوگیری از خام فروشی و سرمایه گذاری در این صنعت در دستور کار بانک قرار دارد.

دكتر مهري عنوان داشت: از ساز و كارهاي مهم رونق اقتصادي توسعه صادرات كالاهاي صنعتي و نيز تكميل فرآيند زنجيره توليد محصولات است كه براي نيل به اين هدف در ابتدا بايد از رونق توليد داخلي حمايت كنيم و صنعتگران ما دغدغه مالي براي توليد كالاي باكيفيت نداشته باشند و به همین منظور حمایت همه جانبه از صنایع و تولیداتی که به دنبال تکمیل زنجیره ارزش هستند، در اولویت ماست.

وی اظهار داشت: ايجاد ارتباط و حسن تعامل با بازارهاي هدف به منظور ورود به بازار جهاني نيز از اقدامات مهمي است كه در شرايط كنوني كشور راه گشاست.

دكتر حسين مهري همچنين بر اهميت اهليت و صلاحيت متقاضيان تأكيد داشت و اشاره كرد خوشبختانه كارآفرينان بزرگي در اين استان وجود دارند كه از صلاحيت لازم برخوردارند و اين كار بانك را در پرداخت تسهيلات آسان مي كند.

مديرعامل بانك صنعت و معدن عنوان داشت: براي تسهيل فرآيند اعطاي تسهيلات به شعب و سرپرستي ها تفويض اختيار لازم داده شد تا در كمترين زمان ممكن تأمين نقدينگي واحدهاي صنعتي به انجام برسد.

دكتر يونس ژائله رييس اتاق بازرگانی تبريز نيز ضمن تقدير از حمايت هاي بي دريغ بانك صنعت و معدن از واحدهاي توليدي در سال رونق توليد يادآور شد: فعالان اقتصادي و صنعتي كشور به عنوان سرداران اقتصادي مطرح هستند و بانك صنعت و معدن در كنار آنان حضور مستمر و مؤثري داشته است.

همچنين در حاشيه اين جلسه، مراسم گراميداشت ياد و خاطره مرحوم رضا مقيمي اصل از كارآفرينان برتر استان آذربايجان شرقي برگزار شد و از خدمات ارزنده و تلاش هاي وي با اعطاي تمبر مسي قدرداني بعمل آمد.

استانداری آذربایجان شرقی بر لزوم تمرکز حساب و گردش مالی صنعتگران و معدنکاران در بانک صنعت و معدن تاکید کرد.

در این دیدار که عصر روز چهارشنبه در محل استانداری برگزار شد دكتر محمد رضا پورمحمدي استاندار اين استان نيز با تشكر از اقدامات بانك صنعت و معدن بر لزوم تمرکز حساب و گردش مالی صنعتگران و معدنکارانی که از تسهیلات این بانک استفاده کرده اند تاکید کرد و افزود: براي رفع معضلات توليدكنندگان و فراهم شدن امكان پرداخت به متقاضيان تسهيلات بانكي لازم است افرادي كه از بانك صنعت و معدن تسهيلات دريافت داشته اند، نسبت به بازپرداخت به موقع اين وام ها اقدام نموده و تمركز حساب و گردش مالي خود را در اين بانك افزايش دهند.

در ادامه مديرعامل اين بانك عنوان کرد: نسبت تسهيلات پرداخت شده به منابع جذب شده در این استان 40 برابر است و اين موضوع لزوم جذب منابع با توجه به محدوديت هاي مالي در اين مقطع زماني را بيشتر مي كند.

مدیرعامل بانك صنعت و معدن در ادامه از طرح هاي داروسازي دانا( توليد انواع محصولات و مواد مؤثره دارويي)، كاشي تبريز (توليد انواع كاشي)، پرشين نوش پرميس (انواع آبميوه طبيعي و آب گازدار)، صنعتي داداش برادر (توليد شیرینی و شکلات با برند شونيز)، گروه صنعتي نجاتي (توليد شیرینی و شکلات با برند آناتا) پلي نار و مجموعه هاي (شهرك صنعتي کارآفرينان) شيرين عسل بازديد كرد و با مديران اين شركت ها به بحث و گفتگو پرداخت و تصمیمات لازم جهت رفع مشکلات و موانع تولید اخذ گردید.

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر