/
۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۱
خدارحمی:

افزایش منابع بانک کشاورزی و عبور از مرز هزار هزار میلیارد ریال، توان حمایتی بانک از رونق تولید را افزایش می دهد

روح اله خدارحمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی در همایش «کشاورزی، محور رونق تولید و محرک توسعه اقتصاد ملی»، افزایش منابع بانک کشاورزی و عبور از مرز هزار هزار میلیارد ریال را نشانه اعتماد مردم و موجب افزایش توان حمایتی بانک از رونق تولید در بخش کشاورزی دانست.
کد خبر : ۲۰۶۹۵
به گزارش نبض نفت به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، در این همایش که با حضور مهندس حجتی وزیر جهاد کشاورزی، معاونان وزیر، مدیران و کارشناسان بخش کشاورزی در محل وزارت جهادکشاورزی  برگزار شد، خدارحمی با اشاره به رشد چشمگیر 400 هزار میلیارد ریالی منابع بانک در  دو سال اخیر، از پیوستن این بانک به باشگاه هزار هزار میلیاردی ها خبر داد و اظهار داشت: یکی از نقاط اتکای ما برای غلبه بر مشکلات، حمایت دولتمردان، همدلی فعالان بخش کشاورزی و اعتماد مردم است و امیدواریم با همکاری و هماهنگی، بیش از پیش شاهد موفقیت این بانک در حمایت از تامین نهاده‌ها، رونق تولید، فرآوری، بازاررسانی محصولات کشاورزی  و توسعه اقتصادی کشور باشیم.

 وی افزود: در سال گذشته با حمایت وزیر محترم جهاد کشاورزی و توجه دولت ، گشایش هایی در پرداخت تسهیلات انجام شد؛ بهبود نسبت منابع ارزان و افزایش ۶ درصدی این منابع ، این امکان را فراهم کرد تا طیف خوبی از منابع با نرخ کم در اختیار فعالان بخش کشاورزی قرار گیرد.

خدارحمی تصریح کرد: امسال ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات 4 درصد برای جبران خسارت سیل زدگان پرداخت می کنیم و از سال گذشته تا کنون نیز پرداخت 4400 میلیارد تومان تسهیلات با نرخ 4 و 6 درصد در قالب طرح توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری، تحول چشمگیر و رخدادی استثنایی برای جامعه روستایی و عشایری کشور بوده است به طوری که حدود 41 هزار طرح از اردیبهشت سال 1397 تاکنون اجرا شده و 85 هزار فرصت شغلی جدید و پایدار را برای آن ها فراهم کرده است.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: علاوه بر آن که تسهیلات توسعه گلخانه ها ، طرح های پرورش ماهی و طرح‌های اولویت‌دار بخش کشاورزی با نرخ ۹ درصد پرداخت می شود؛ نرخ تسهیلاتی که برای سایر زیربخش های کشاورزی نظیر مکانیزاسیون درنظر گرفته شده ۱۵ درصد است که ۳ درصد زیر نرخ شورای پول و اعتبار است.

خدارحمی ضمن اظهار خرسندی از قدم های مثبتی که در سال های اخیر برای افزایش منابع و کاهش نرخ سود تسهیلات بخش کشاورزی برداشته شده گفت:در سال های اخیر با همدلی مردم ، مسئولان و دولت توانسته ایم خودمان را به تأمین نیازهای بخش نزدیک کنیم و رشد چشمگیر پرداخت ها باعث جلب رضایت تولیدکنندگان بزرگ بخش کشاورزی از بانک کشاورزی شده است.

مدیرعامل بانک کشاورزی سپس به تشریح تنگناهای رفع شده در سال‌های اخیر پرداخت و اظهار داشت: در زمینه مکانیزاسیون کشاورزی، با بهره گیری از خط اعتباری که از سال ۹۲ در بانک ایجاد شده ،۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات از سال 1392 تا کنون پرداخت شده است و  درخواست متقاضیان ماشین آلات و ادوات کشاورزی بدون محدودیت بررسی و اجابت می شود.

 وی افزود:  در سه سال گذشته با استفاده از همین خط اعتباری , عملیات نشا ، داشت و برداشت برنج ماشینی شده است و با تخصیص ۳۷۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه برای ماشین آلات برنج می توان گفت عملیات کاشت، داشت و برداشت برنج در شمال کشور کاملا مکانیزه شده است.

خدارحمی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش بانک کشاورزی در افزایش اثربخشی تولید در بخش کشاورزی و حمایت از توسعه کشت گلخانه‌ای و پرورش ماهی در قفس از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی اشاره کرد و گفت: در این زمینه با همکاری معاونت های مربوطه در وزارت جهاد کشاورزی، رشد خوبی داشته ایم و مقرر است امسال نیز ۵ هزار هکتار طرح گلخانه ای را اجرا کنیم .

وی با بیان این مطلب که رسیدگی و کمک به خسارت دیدگان بخش کشاورزی از دیگر وظایف بانک کشاورزی است که با کمک صندوق بیمه انجام می شود، اعلام کرد: امسال در این زمینه توفیق بیشتری داشته ایم و تقریبا تمام مطالبات کشاورزان خسارت دیده پرداخت شده است.

خدارحمی اضافه کرد: سال گذشته از محل بند خ تبصره ۳۳ قانون بودجه، 3800 میلیارد تومان بدهی 273 هزار کشاورز را برای مدت سه سال امهال کردیم که در سال جاری نیز ادامه دارد؛ همچنین امسال ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار ارزان برای پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه در اختیار خسارت دیدگان سیل قرار گرفته است.

شایان ذکر است همایش «کشاورزی، محور رونق تولید و محرک توسعه اقتصاد ملی»، در محورهای اقدام جهادی برای رونق تولید و خودکفایی، رونق تولید ، بهره برداری بهینه از منابع آب و خاک ، رونق تولید، توسعه زنجیره ارزش از مزرعه تا سفره ، رونق تولید، سرمایه گذاری و تجارت محصولات کشاورزی و رونق تولید، امنیت و سلامت غذایی روز سه شنبه پنجم شهریور در محل وزارت جهادکشاورزی برگزار شد.

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر