/
۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۳

تولید نفت اوپک در ماه اوت برای دومین ماه پیاپی افزایش یافت

۱۳ عضو اوپک در ماه اوت به طور متوسط ۲۴.۲۷ میلیون بشکه در روز نفت تولید کرده اند که ۹۵۰ هزار بشکه در روز بیشتر از ماه جولای است.
کد خبر : ۳۱۲۱۹
به گزارش نبض نفت به نقل از رویترز، تولید نفت اوپک حدود یک میلیون بشکه در روز در ماه اوت افزایش یافته است. گروه کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش به دنبال بهبود تقاضای جهانی نفت از همه گیری ویروس کرونا، از مقدار کاهش تولید خود کم کرده اند.

13 عضو اوپک در ماه اوت به طور متوسط 24.27 میلیون بشکه در روز نفت تولید کرده اند که 950 هزار بشکه در روز بیشتر از ماه جولای است.

 برداشته شدن تعطیلی های اعمال شده جهت مهار گسترش ویروس کرونا و عرضه کمتر نفت از طرف روسیه و متحدانش به افزایش قیمت نفت تا بیش از 46 دلار در هر بشکه کمک کرده است. قیمت نفت در ماه آوریل به پایین‌ترین رقم طی 21 سال گذشته یعنی کمتر از 16 دلار رسیده بود.

 هنوز هم نگرانی درمورد موج دوم همه‌گیری ویروس کرونا مانع افزایش قیمت نفت می ‌شود.

 ائتلاف اوپک پلاس از اول ماه مه به دنبال از بین رفتن یک سوم از تقاضای جهانی نفت، در اقدامی تاریخی 9.7 میلیون بشکه در روز معادل 10 درصد از عرضه جهانی نفت را از تولید خود کم کرد. این کاهش تولید از اول ماه اوت به 7.7 میلیون بشکه در روز رسید و تا دسامبر ادامه خواهد داشت. سهم اوپک از کاهش تولید اوپک پلاس 4.868 میلیون بشکه در روز است.

 کشورهای عضو اوپک در ماه اوت 99 درصد به قرارداد کاهش تولید پایبند بودند. تعهد آنها به این قرارداد در ماه جولای برابر با 95 درصد بود.

 افزایش تولید اوپک در ماه اوت همانند ماه جولای بود یعنی در حال حاضر حدود 2 میلیون بشکه در روز بیشتر از ماه ژوئن تولید می کند. تولید اوپک در ماه ژوئن به پایین‌ترین رقم از 1991 رسیده بود.

 بیشترین افزایش تولید در ماه اوت مربوط به عربستان سعودی بوده که 9 میلیون بشکه در روز تولید کرده است یعنی 600 هزار بشکه بیشتر از ماه جولای.

 دومین افزایش تولید مربوط به امارات متحده عربی بوده که بیشتر از سهمیه خود طبق قرارداد اوپک پلاس تولید کرده است. گرمای هوا و در خانه ماندن مردم تقاضای داخلی را در امارات بیشتر کرده است. کویت هم تولید نفت خود را افزایش داده است.

 عراق و نیجریه که طی ماه‌های قبل بیشتر از سهمیه شان تولید کرده بودند، در ماه اوت کاهش تولید داشتند. عراق در ماه اوت بیشترین تعهد را به قرارداد کاهش تولید طی سال‌های اخیر داشت.

 تولید نفت ایران، ونزوئلا و لیبی تغییر چندانی نداشت. هر سه این کشورها از قرارداد کاهش تولید معاف شده اند چون تحریم های آمریکا یا درگیری های داخلی تولید آنها را محدود کرده است.

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر