/
۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۱
مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران:

مصرف گاز در بخش خانگی در کشور طی یک هفته گذشته 100 درصد افزایش داشته است

از 10 روز قبل و همزمان با آغاز دوره سرد سال، مصرف گاز در کشور 100 درصد افزایش یافته و انتظار می‌رود روند صعودی میزان مصرف تا هفته آینده نیز ادامه یابد.
کد خبر : ۴۹۴۳۹

به گزارش نبض نفت به نقل از روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران؛ محمدرضا جولایی، مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران با بیان این‌ مطلب و با اشاره به پیش‌بینی ورود یک جبهه هوای سرد از شمال و شمال شرق به کشور و احتمال کاهش دمای هوا تا زیر صفر درجه، اظهار کرد: پیش‌بینی ما این است که تا اواسط هفته آینده، میزان مصرف در بخش خانگی- تجاری به بیش از 500 میلیون مترمکعب می‌رسد.

جولایی افزود: با اقدامات شرکت ملی گاز ایران، امید داریم جریان گاز را مطمئن و پایدار به مشترکان به خصوص در بخش خانگی برسانیم، در عین حال برای اجرای موفق این مأموریت نیازمند همکاری تمامی مصرف‌کنندگان در همه بخش‌ها و مدیریت مصرف هستیم تا جریان پایدار گاز به شکل مطلوب در اختیار مردم قرار گیرد.

وی با بیان این‌که اعمال محدودیت در بخش صنایع، یکی از راه‌هایی است که می‌توان در بحث مدیریت مصرف مدنظر داشت، گفت: میزان مصرف در استان‌های تهران، اصفهان، خراسان‌ها و آذربایجان‌ها بیشتر از دیگر استان‌ها است و انتظار می‌رود در هفته آینده میزان مصرف در این مناطق و مناطق شمال کشور بیشتر شود.

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران در رابطه با اهمیت توجه به مدیریت مصرف گاز در هفته‌های آتی، گفت: در حال حاضر، مصرف در استان‌ها نرمال است، اما با توجه به شرایط جوی و این‌که در پیک مصرف، از هم‌اکنون، افزایش 100 درصدی را در مصرف گاز ثبت کرده و تا هفته آینده، 100 درصد دیگر هم به مصرف اضافه می‌شود؛ از این رو نیاز است که برای تداوم گازرسانی در کل شبکه، مدیریت مصرف را به صورت جدی در دستور کار قرار دهیم.

جولایی در تشریح وضعیت مصرف گاز در کشور گفت: در حال حاضر، 50 درصد گاز مصرفی به بخش خانگی ارسال می‌شود. این درحالی است که مصرف خانگی تا قبل از دوره پیک مصرف، پائین‌تر از 50 درصد بوده، بنابراین، با توجه به افزایش مصرف خانگی، طبیعتاً حفظ جریان پایدار و انتقال گاز از جنوب کشور به مناطق شمالی نیازمند مدیریت مصرف است تا انتقال گاز با معضلاتی نظیر زمان، مواجه نشود.

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران در پایان، خاطرنشان کرد: ذخایر گاز باید به گونه‌ای مدیریت شوند تا مشکل افت فشار در شبکه به‌وجود نیاید و مناطق شمالی کشور با مشکلی در این زمینه مواجه نشوند. بخشی از این مدیریت با اعمال مدیریت بخش خانگی پرمصرف و بخش دیگر با اعمال محدودیت در بخش‌های تجاری قابل اجرا خواهد بود. 

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر