/
۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۲
مدیر پالایشگاه سوم مجتمع گاز پارس جنوبي خبر داد:

اجرای بيش از 10 برنامه در حوزه ارتقای فرهنگ زيست محيطي

كاركنان پالايشگاه سوم مجتمع گاز پارس جنوبي به منظور گسترش فرهنگ صيانت از محيط زيست و با مشاركت دانش‌اموزان روستاي هاله از توابع شهرستان عسلويه، سواحل نايبند را را پاكسازي كردند.
کد خبر : ۵۱۸۵۰

به گزارش  نبض نفت به نقل از روابط عمومي شركت ملی گاز ایران، محمد شفیع مؤذنی مدیر پالایشگاه سوم مجتمع گاز پارس جنوبي بيان كرد: كاركنان پالايشگاه سوم با مشاركت دانش‌آموزان روستاي هاله از توابع شهرستان عسلويه با گسترش فرهنگ توجه به محيط زيست پيراموني برنامه فرهنگي، تفريحي و پاكسازي سواحل زيباي خليج فارس را پياده‌سازي کردند.

وي در ادامه تصريح كرد: اجراي برنامه‌هاي فرهنگي و پاكسازي سواحل خليج فارس در پالايشگاه‌هاي مجتمع گاز پارس جنوبي برای تشویق همکاری ها و نهادينه کردن توجه به محيط زيست پيراموني است و خوشبختانه تاكنون به مناسبت‌هاي مختلف پالايشگاه سوم توانسته تعامل و همكاري بسيار خوبي با مدارس شهرستان‌هاي همجوار داشته باشد و اين فرهنگ را به صورت شايسته پياده کند.

مؤذنی بيان كرد: با برنامه ‌ريزي دقيق و منظم از ابتداي سال جاري تاكنون توانسته‌ايم با مشاركت اداره اموزش و پرورش شهرستان‌هاي همجوار مجتمع گاز پارس جنوبي بيش از 10 برنامه فرهنگي در حوزه ارتقا فرهنگ زيست محيطي اجرا  کنیم.

در پايان اين مراسم جوايزي با هدف تشويق و ترغيب دانش آموزان در اشاعه فرهنگ زيست محيطي به رسم يادبود به آنان اهدا شد. 

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر