/
۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۰
رئیس جمهوری:

فروش محموله‌های نفت و پتروشیمی پیش از اجرای برجام قفل بود

رئیس جمهوری با بیان این‌که ۸۰۰ میلیون دلار هزینه آماده کردن چاه‌های نفت برای صادرات پس از رفع تحریم‌ها شد، گفت: فروش نفت و پتروشیمی پیش از اجرای برجام قفل بود.
کد خبر : ۶۵۷۰

به گزارش نبض نفت - دکتر حسن روحانی، امروز (یکشنبه، ۹ اردیبهشت‌ماه) در مراسم بزرگداشت روز کارگر و قدردانی از کارگران نمونه با بیان این‌که حمایت از کالای ایرانی با حمایت از کارگران و کارفرما آغاز می‌شود، گفت: امروز مهمترین توطئه دشمنان علیه ملت ایران، ایجاد یاس و ناامیدی است و بازار فعال، کارخانه‌ها را به حرکت در می‌آورد.

رئیس جمهوری با اشاره به این‌که اشتباه بزرگی است که جنس خارجی را بهتر قلمداد کنیم، افزود: در زمان تحریم، محصولات پتروشیمی ما فروش نمی‌رفت و ۸۰۰ میلیون دلار هزینه آماده کردن چاه‌های نفت برای صادرات پس از رفع تحریم‌ها شد.

وی با بیان این‌که امروز صادرات نفت ما نسبت به سال‌های ۹۲ و ۹۳، ۲ برابر شده است، تصریح کرد: باید بدانیم که اگر صادرات محموله‌های نفت و پتروشیمی ما متوقف می‌شد با مشکلات بزرگی روبه‌رو می‌شدیم.

روحانی با اشاره به این‌که فروش محموله‌های نفت و پتروشیمی پیش از برجام قفل بود، عنوان کرد: جوانان به جای بازار استخدام باید برای بازار کار تحصیل کنند، هرچند در سال گذشته ۸۰۰ هزار شغل خالص ایجاد شد.

محمدعلی بنکدار تهرانی 

ما را در کانال تلگرامی نبض نفت دنبال کنید

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر