گروه فاتح شش هزار نفر شغل در کشور ایجاد کرده است/ به دنبال افزایش نیرو تا 10 هزار نفر هستیم
مهندس مهدی قطبی مدیرعامل گروه فاتح در یک گفتگوی اختصاصی با نبض نفت در خصوص حوزه فعالیت گروه فاتح در کشور گفت: گروه فاتح تقریبا در بیشتر نقاط کشور از شمال و جنوب گرفته تا شرق و غرب ایران پروژه دارد. از فعالیت در حوزه معدن، پروژههای EPC و فعالیت تعمیر و نگهداری بخشی از فعالیت گروه فاتح به شمار میرود.
مهندس قطبی افزود: در شمال کشور با نفت خزر کار میکنیم و در جنوب کشور با نفت و گاز پارس پروژه در حال اجرا داریم. در شرق کشور پروژه های معدنی داریم و در استان فارس نیز کارخانجات متعددی داریم. در حال حاضر شش هزار نفر در گروه فاتح مشغول کار هستند و این برنامهریزی را کردهایم که در چند سال آینده و به زودی تعداد پرسنل را به 10 هزار نفر برسانیم.
مدیرعامل گروه فاتح از جذب 500 تا هزار نفر برای واحد تولید نیروگاهی شیراز خبر داد و گفت: برای سال 1404 چندین واحد را راه اندازی خواهیم کرد که یکی از این واحدها فاتح بویلر است. همچنین یکی از بزرگترین واحد تولید نیروگاهی کشور را در شیراز راهاندازی میکنیم. برای این واحد نیز بین 500 تا هزار نفر جذب نیرو خواهیم داشت.