/
۰۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۲

حفر و تکمیل ۱۵۶ حلقه چاه‎ نفت و گاز در مناطق خشکی و دریایی

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران از حفر و تکمیل ۱۵۶ حلقه چاه‎ نفت و گاز در مناطق خشکی و دریایی در یک سال گذشته خبر داد.
کد خبر : ۱۰۴۱۸

به گزارش نبض نفت به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، سپهر سپهری گفت: با تکیه بر دانش فنی بومی و استفاده حداکثری از قطعات و تجهیزات ساخت داخل، ۲۲۱ هزار و ۶۵ متر حفاری چاههای نفت و گاز از ابتدای شهریور ۹۶ تا پایان مردادماه امسال در مناطق خشکی و دریایی انجام شد.

وی با بیان اینکه از این تعداد ۲۲ حلقه جلوتر از زمان پیش‌بینی شده از سوی شرکتهای متقاضی آماده بهرهبرداری شد، افزود: از شمار چاههای حفر و تکمیل شده، ۶۷ حلقه توسعهای، چهار حلقه توصیفی، یک حلقه اکتشافی و ۸۴ حلقه تعمیری است .

سپهری اظهار کرد: بیشترین تعداد چاههای مذکور در گستره عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و پروژههای توسعهای غرب کارون حفاری شده است.

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران افزود: ۴۳ هزار و ۸۸۰ متر حفاری به روش افقی و جهتدار انجام شده است که از شیوههای نوین در صنعت حفاری به‌شمار می‌رود.

وی تعداد دستگاههای حفاری شرکت را ۷۳ دستگاه شامل ۷۰ دکل سبک، سنگین و فوق سنگین خشکی و سه دکل دریایی عنوان کرد و افزود: در این دوره یک ساله ۴۹ هزار و ۱۷۳ متر حفاری در بخش پروژههای کلید در دست این شرکت و روی ۳۴ حلقه چاه انجام شد که عمده حفاری این چاهها در میدان‌های مشترک است.

سپهری اظهار کرد: ناوگان عملیاتی شرکت با حضور فعال در میدان‌های مشترک در قالب پروژههای کلید در دست موفق به اتمام پروژه حفر ۴۰ حلقه چاه در میدان نفتی آزادگان جنوبی شد و هماکنون مراحل اجرایی حفاری ۲۰ حلقه چاه جدید در این میدان را دنبال میکند.

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران گفت: ادامه حفاری و تکمیل ۲۲ حلقه چاه در فاز ۱۴ طرح توسعه میدان گازی پارس جنوبی، ۱۴ حلقه چاه در بخش خشکی جزیره کیش، هفت حلقه چاه در میدان نفتی آذر، ۱۲ حلقه چاه نفت در گستره عملیاتی شرکت نفت و گاز اروندان و آغاز عملیات حفاری هشت حلقه چاه اکتشافی برای مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران در شمار پروژههای کلید در دست (EPDS) شرکت در بخشهای خشکی و دریا است.

وی افزود: شرکت ملی حفاری برای نخستین بار اجرای پروژههای افزایش، حفظ و نگهداشت تولید نفت را از طریق ارائه خدمات یکپارچه فنی و مهندسی از صفر تا ۱۰۰ بدون حضور دکل حفاری عهده‌دار شد که هماکنون بر اساس توافق با شرکت متن، احیا و بهبود تولید از ۵۰ حلقه چاه در میدان نفتی آزادگان اجرا میشود.

سپهری انجام بیش از ۲۰ نوع خدمات جانبی فنی و مهندسی مرتبط با صنعت حفاری را از ویژگیهای بارز این شرکت در مقایسه با دیگر شرکتهای صاحبنام در این عرصه دانست و با بیان اینکه در خیلی از کشورهای دارای تکنولوژی حفاری هر بخش از این خدمات ازسوی یک شرکت ارائه میشود، اظهار کرد: انجام ۲ هزار و ۱۰۳ مورد خدمات فنی، ۳ هزار و ۸۱۴ مورد خدمات سیمان و انگیزش چاه و یک هزار و ۴۰۶ مورد خدمات ویژه حفاری بیانگر ارائه بیشترین خدمات متنوع جانبی به شرکتهای بهرهبرداری نفتی در قیاس با شرکتهای فعال در این عرصه است.

رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان سال حمایت از کالای ایرانی گفت: این شرکت به عنوان یکی از شرکتهای تابع شرکت ملی نفت ایران بهمنظور اهداف و سیاستهای وزارت نفت توجه ویژهای بر محور توانمندسازی صنایع داخلی و تقویت بومیسازی قطعات و تجهیزات در داخل کشور دارد.

وی ادامه داد: تعامل میان سازندگان و صنعتگران داخلی سبب ساخت ۵ هزار و ۴۱۰ قطعه کاربردی در صنعت حفاری شده  و از این تعداد ۴ هزار و ۳۸ قلم طبقهبندی در اقلام مستمر و یک هزار و ۳۷۲ قلم طبقهبندی در اقلام غیر مستمر است که با احتساب ساخت قطعات از سوی سازندگان متعدد، افزون بر ۲۰ هزار و ۷۲۰ عدد میشود، اما شماری از تجهیزات اساسی کاربردی در این صنعت در نتیجه همکاری و همافزایی بین این شرکت و مجموعههای بزرگ صنعتی کشور بومیسازی شده است.

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران گفت: پیگیری و رایزنیهای مستمر برای حضور در بازارهای منطقه به‌ویژه کشورهای حوزه خلیج فارس، توسعه فعالیتهای آموزشی در مرکز آموزش علمی کاربردی حفاری، ایجاد مدیریت داراییهای فیزیکی و استقرار سیستم مدیریت کیفیت ایزو ۲۰۰۱ با گرایش ۲۰۱۵ از جمله اقدامهای انجام شده در یک سال اخیر است.


 ما را در کانال تلگرامی نبض نفت دنبال کنید

برچسب ها:

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر