/
۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۴

از سامانه بانکداری مشارکتی بانک دی رونمایی شد

طی مراسمی در جلسه شورای مدیران بانک دی با حضور محمد رضا قربانی، مدیر عامل و جمعی از مدیران ارشد بانک از سامانه بانکداری مشارکتی رونمایی شد.
کد خبر : ۱۲۰۷۷

به گزارش نبض نفت به نقل از اداره روابط عمومی و تبلیغات بانک دی؛ محمد رضا قربانی، مدیر عامل بانک دی در مراسم رونمایی از سامانه بانکداری مشارکتی با اشاره به لزوم توسعه ابزار های بانکداری الکترونیکی گفت: يكي از رويكردهاي اينترنت، بانكداري الكترونيك است كه به واسطه افزايش تعاملات اقتصادي، هر روز بر اهميت آن افزوده مي‌شود و براساس تكنولوژي روز دنيا در راستاي كاهش بروكراسي نظام بانكي، راهكارهاي راحت‌تري در برقراري ارتباط مالي و اقتصادي پيش‌رو قرار داده است.

قربانی با بیان این که توسعه بانکداری الکترونیک در راستای تحقق بانکداری سبز و حمایت از محیط زیست یک ضرورت است خاطر نشان کرد: استفاده از بانكداري الكترونيك علاوه بر تكريم ارباب رجوع موجب كاهش هزينه نگهداري و استفاده از پول نقد و افزايش اعتبارات در چرخه نظام اقتصادي كشور و كاهش تورم و نقدينگي می شود.  

 وی ضمن قدردانی از اقدام ارزشمند معاونت فناوری اطلاعات و بانکداری الکترونیک و اداره بانکداری شرکتی و اختصاصی معاونت اعتبارات برای طراحی سامانه بانکداری مشارکتی افزود: در فضای رقابتی کنونی ، تنوع بخشی به محصولات و توسعه خدمات کاربر محور از جمله مزایای پياده‌سازي شبكه نوين بانكي بر پايه فناوري اطلاعات است که امکان مدیریت کانال های ارتباطی بانک با مشتریان را برای ارائه خدمات به موقع و جلب رضایت آن ها فراهم می آورد.

 محمد علی بخشی زاده، معاون فناوری اطلاعات و بانکداری الکترونیک نیز در این مراسم با تاکید بر لزوم توجه به نوآوری و خلاقیت در حوزه بانکداری اینترنتی گفت: بانک دی با هدف پاسخگویی به نياز مشتریان به ویژه مشتریان حقوقی در خصوص تقسيم وظایف و تفویض اختيار جهت انجام عمليات مالی به کارمندان خود، اقدام به طراحی و پیاده سازی سامانه بانکداری مشارکتی نموده است.

وی افزود: با استفاده از قابلیت های این سامانه، کاربر اینترنت بانک می تواند جهت محول نمودن برخی عمليات خود به فرد دیگر، کاربر یا کاربران مجازی با دسترسی مشخص به عمليات تعریف شده بر روی سپرده های مورد نظر تعریف کند و از این طریق  کاربران مجازی می توانند با نام کاربری و رمز ارسال شده به بخش هایی که توسط کاربر اصلی مشخص شده دسترسی داشته و عمليات مجاز خود را از طریق منبع مالی مجاز انجام دهند. 

بخشی زاده تاکید کرد : محدودیت هایی که از طریق بانک برای کاربر اصلی تعریف شده اند در انجام عملیات بانکی شامل کابران مجازی نیز می شوند.

 گفتنی است پاسخگویی به نياز مشتریان حقوقی بانک جهت تقسيم وظایف مرتبط با عمليات مالی به کارکنان، پاسخگویی به نیاز مشتریان حقیقی جهت تفویض امور مالی خود به اعضای خانواده و یا اشخاص ثالث و نیز امکان تعریف کاربر مجازی و ارائه دسترسی‌های مشخص جهت استفاده از منابع مالی کاربر اصلی، مدیریت آسان کاربران مجازی از طریق فعال یا غيرفعال کردن و ویرایش گروه آنها، مانيتورینگ فعاليت های کاربران مجازی از طریق گزارش تاریخچه عمليات کاربران و گروه بندی کاربران مجازی جهت مدیریت دسترسی‌ها از جمله مزایای سامانه بانکداری مشارکتی است.

همچنین این سامانه که به عنوان یکی از بخش های اینرنت بانک دی در دسترس مشتریان حقیقی و حقوقی قرار گرفته است امکان تفکیک عمليات شخصی و شرکتی کاربر مجازی، تعيين سقف مجاز تراکنش روزانه و ماهانه و تعيين مقصد مجاز (سپرده/ شبا) را برای کاربران مجازی فراهم می آورد.

ما را در کانال تلگرامی نبض نفت دنبال کنید

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر