تاکید بر لزوم راهاندازی سامانههای شناسایی کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
نبض نفت - احمد محمدی، امروز (پنجشنبه، یکم آذرماه) در آیین گشایش رسمی دهمین دوره نمایشگاه تجهیزات صنعت نفت و حفاری گفت: در ۹ سالی که از آغاز فعالیت سالانه این نمایشگاه میگذرد به همت شرکتهای توانمند داخلی توانستیم بیش از ۱۰ هزار قطعه ضروری صنایع نفت و حفاری را بومیسازی کنیم.
وی با بیان اینکه فعل خواستن به درستی در صنعت نفت صرف شده است، افزود: در این صنعت تنها در زمان حفاری یک حلقه چاه نفتی، ۲۰ هزار قطعه بهکار برده میشود که اگر این زنجیره ساخت، مصرف، بازسازی و اصلاح را لحاظ کنیم میزان سودآوری و ارزآوری بالایی را در این صنعت خواهیم داشت.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به نبود امکان شناسایی کالاهای مورد نیاز صنعت نفت از سوی بخش خصوصی اشاره و تصریح کرد: گروهی از ادارهها و معاونتها را شناسایی و مشخص کردهایم تا شرکتهای دانش بنیان و علاقهمندان حوزه صنعت نفت بتوانند از طریق آن با کالاها و تجهیزات بخشهای متنوع صنعت نفت آشنا شوند.
محمدی بر لزوم راهاندازی سامانههایی برای شناسایی کالاهای مورد نیاز صنعت نفت تاکید و عنوان کرد: سامانههایی را راهاندازی خواهیم کرد تا کالاهای ضروری و اساسی در اختیار سازندگان، محققان و شرکتهای فعال در حوزه صنعت نفت قرار گیرد.
وی با بیان اینکه باید شرایطی فراهم کرد تا بخش خصوصی دلگرم شود، گفت: برپایی نمایشگاههای صنعت نفت و گاز فرصتی را در اختیار شرکتهای داخلی میگذارد تا بتوانند با حضور در چنین رویدادهایی به فعالیتهای خود دلگرم شوند و در مسیر خودکفایی و خوداتکایی گام بردارند.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب ادامه داد: اگر تحقق بخشی از نیازها از سوی شرکتهای داخلی تامین نشود هرگز نمیتوانیم به اهداف مورد نظر دست یابیم.
محمدی گفت: در استانهایی که مرز مشترک جغرافیایی داریم، ظرفیتهای راکدی وجود دارد که باید از آنها بهره برد، زیرا عملکرد آنها در صنایع نفت و گاز کشور بسیار تاثیرگذار است.
رونمایی از ۵ کالای ساخت داخل در نمایشگاه تجهیزات صنعت نفت و حفاری
وی همچنین از رونمایی پنج کالای ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت و حفاری در دهمین دوره نمایشگاه اهواز خبر داد و افزود: در این نمایشگاه از پنج دستاورد مهم بومیسازی شده شامل کالاهای پرکاربرد حفاری، سامانههای مربوط به حفاری و غیره بومی رونمایی میشود.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب تصریح کرد: همزمان با برگزاری این نمایشگاه نشستهای تخصصی با شرکتهای دانشبنیان و کارشناسان صنعت نفت برگزار خواهد شد.
امضای تفاهمنامه و چند قرارداد ویژه از دیگر برنامههای دهمین نمایشگاه تجهیزات صنعت نفت و حفاری خواهد بود که محمدی از آن به عنوان اقدامهای عملی برای رسیدن به خودکفایی و تحقق اقتصاد مقاومتی یاد کرد.
وی افزود: حضور ۲۲۰ شرکت داخلی در قالب ۱۶۰ غرفه در نمایشگاه امسال از دیگر نکات برجسته نمایشگاه امسال است.
محمدی به طرحهای عمده انجام شده توسط شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب اشاره کرد و گفت: در این شرکت مجموعه فعالیتهای گستردهای طراحی شده که برخی از آنها مربوط به توسعه میدان و برخی مربوط به امور عملیاتی است.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب تصریح کرد: باتوجه به تحریمها، باید شرایطی فراهم کرد که فعالیتها شتاب گیرد و این مهم جز با حضور بخش خصوصی و شرکتهای دانش بنیان و تامین کنندگان کالاهای موردنیاز صنایع نفت و گاز میسر نمیشود
منبع: شانا