توجه به منابع انسانی اولویت شرکت ملی حفاری است
به گزارش نبض نفت به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، سید عبدالله موسوی، روز جمعه (دوم آذرماه) در نخستین نشست مشترک هیئت مدیره، معاونان و مدیران ارشد این شرکت گفت: توجه به حل مشکلات کارکنان و تکریم همکاران باید سرلوحه کار همه مسئولان شرکت باشد.
وی در تشریح تاریخچه فعالیت شرکتملی حفاری ایران افزود: تاسیس شرکت ملی حفاری ایران به فرمان بنیانگذار جمهوری اسلامی سبب شکل گیری و گسترش صنعت حفاری در ایران شد و این شرکت گنجینهای ارزشمند و ماندگار برای صنعت نفت کشور است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به نقش صنعت حفاری در دستیابی به مخازن و استخراج نفت و گاز، از تلاشهای کارکنان این شرکت در پاسخگویی به برنامههای شرکت ملی نفت ایران تقدیر و تصریح کرد: تفاهم، همدلی و همافزایی در کار سبب سرعت عمل، بهبود کیفیت و استفاده مطلوب از ظرفیتها و توانمندیهای موجود میشود.
موسوی داشتن برنامه و جدول کاری را بخشی از سرفصلهای راهبردی در پیشبرد اهداف کلان شرکت عنوان کرد و گفت: این شرکت در چهار دهه گذشته به همت مدیران، متخصصان و کارشناسان مجرب و کارکنان کارآمد توانست نقش بسیار مهمی در عملیات حفر چاههای نفت و گاز در مناطق نفتخیز خشکی و دریایی کشور ایفا کند.
وی عنوان کرد: صنعت حفاری، صنعتی فناوریمحور است و باید برای روزآمدی شرکت، فعالیتها و عملکردها در هر بخش به صورت کارشناسی و با تهیه نرمافزارهای مرتبط رصد و پایش شود تا خروجی داشته باشد.
مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران با توضیح اینکه فرآیندها و فعالیتهای شرکت باید بر پایه اصول مهندسی و با هدف بهبود مستمر و افزایش بازدهی کار باشد، افزود: از نکاتی که بسیار مورد تاکید است انضباط مالی و عملیاتی در تمام بخشهای شرکت است.
موسوی تصریح کرد: بخش بازاریابی و همکاریهای خارجی شرکت باید به طور فعال به موضوع ورود و از ظرفیتهای بالفعل شرکت به نحو شایسته استفاده کند.
صنعت حفاری حلقه اصلی زنجیره تولید نفت و گاز است
در همین حال، مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران تاکید کرد: صنعت حفاری حلقه اصلی زنجیره تولید نفت و گاز است و شرکت ملی حفاری به عنوان بزرگترین مجموعه ارائه کننده خدمات حفر چاههای نفت و گاز و خدمات جانبی، نقش ارزشمندی در تحقق برنامههای صنعت نفت کشور ایفا میکند.
سید عبدالله موسوی در این باره گفت: صنعت حفاری کلید فتح مخازن است و نقش اساسی در استحصال نفت و گاز و فرآیند تولید به عنوان موتور محرک و مولد اقتصاد کشور را بر عهده دارد.
وی افزود: مجموعه صنعت نفت از اکتشاف، حفاری، بهرهبرداری و تولید به صورت یکپارچه توسط متخصصان ایرانی برنامهریزی و راهبری میشود و در چهار دهه گذشته همکاری سازنده میان این مجموعه سبب رشد، شکوفایی و بالندگی صنعت نفت کشور شده است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران تصریح کرد: این شرکت به عنوان بخشی از مجموعه بزرگ صنعت نفت طی این سالها با مدیریت و تخصص ایرانی و تربیت نیروی انسانی متخصص و استفاده از فناوریهای نوین به خوبی توانسته بخش عمده نیازهای صنعت نفت را تامین کند.
موسوی عنوان کرد: این شرکت همچون گذشته آمادگی دارد تا با همافزایی و تبادل تجربیات نسبت به پاسخگویی نیازهای شرکتهای متقاضی خدمات در صنعت نفت اعم از دولتی و بخش خصوصی همکاری و همیاری داشته باشد.
وی به برنامههای خود برای افزایش بازدهی کار حفاری اشاره کرد و گفت: تربیت نیروی انسانی متخصص، بهرهگیری از مدیران و متخصصان جوان و ارتقا شاخصهای عملکردی، بکارگیری تکنولوژیهای روزآمد و بهینهسازی هزینهها از مهمترین برنامههای پیش روی این شرکت است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران، استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان و مراکز علمی و دانشگاهی برای بهکارگیری روشهای نوین حفاری، حمایت از ساخت داخل و ارتقای بومیسازی صنعت حفاری و افزایش ضریب ایمنی با در نظر گرفتن استانداردهای بینالمللی و کاربست سیاستها و راهبردهای اقتصاد مقاومتی را مورد تاکید قرار داد.