وی با اشاره به همکاری وزارت نفت و نیرو برای اجرای این طرح اظهار کرد: امضای این قرارداد میتواند موجب توسعه همکاریهای بین وزارت نیرو و نفت شود.
معاون برنامهریزی وزیر نفت با بیان اینکه چاههای کشاورزی از برق و یا سوخت مایع گازوئیل استفاده میکنند، اظهار کرد: گازوئیل سوخت مایعی است که چندین برابر گرانتر از گاز طبیعی است و با توجه به اینکه ایران منابع گاز قابل توجهی دارد لازم است که به این نکته توجه شود.
فلاحتیان با بیان اینکه بیشترین برق چاههای کشاورزی مربوط به تابستان است، گفت: این در شرایطی است که در فصل تابستان مشکلی برای تامین گاز نیروگاهها نداریم، به همین دلیل میتوان با ایجاد یک سازوکار مناسب این مشکل را برطرف کرد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه زیرساختهای شبکه سراسر برق در اختیار وزارت نیرو قرار دارد، شرکتهای توزیع استانی میتوانند در حوزه برقدار کردن چاههای کشاورزی گامهای مناسبی را بردارند.
معاون برنامهریزی وزیر نفت با اشاره به همکاری وزارت نفت و وزارت نیرو در این حوزه ادامه داد: اگر افراد دیگری نیز در حوزه برقدار کردن چاههای کشاورزی تمایل به سرمایهگذاری داشته باشند، میتوانند به این حوزه وارد شوند و ما نیز از آنها حمایت خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه قصد داریم از تجربیات سالهای گذشته استفاده کنیم و در این حوزه اتفاقات خوبی را رقم بزنیم، اظهار کرد: با تلاشهایی که طی سالهای گذشته صورت گرفت، توانستیم قانونی را به وجود آوریم که براساس آن چاههای کشاورزی را برقدار کنیم که این مساله علاوه بر منافعی که در حوزه بهینهسازی مصرف آب به وجود میآورد، برای کشاورزان نیز مزایایی را به دنبال دارد.
منبع: ایسنا