پروژه جدید انبار نفت نوشیجان همدان آماده بهرهبرداری است
افزود: با اجرای اصلاحات فنی و عملیاتی و فراهم آوردن زیرساختهای دریافت و ذخیرهسازی بنزین، بارگیری سوخت مورد نیاز جایگاههای این شهرستانها از نیمه اردیبهشتماه از مبدأ انبار نفت نوشیجان ملایر انجام میشود.
وی تأکید کرد: صرفهجویی در وقت، کاهش هزینههای تردد نفتکشها، جلوگیری از ترافیک ناوگان حملونقل در جادهها و تأسیسات و عملیات انبارهای نفت، بهرهبرداری بهینه از ظرفیتها و امکانات موجود از جمله مزیتهای مستقیم این پروژه است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه همدان با اشاره به رضایتمندی رانندگان بخش حملونقل فرآوردههای نفتی از اجرای این پروژه افزود: استفاده بهینه از تمامی ظرفیتهای انبار نفت نوشیجان ملایر با همت مجموعه تلاشگران در تأسیسات و توجه به توسعه متوازن فعالیتهای سوخترسانی تا رسیدن به تحقق حداکثر خروجی فرآورده در دستور کار قرار دارد که این موضوع در نخستین مرحله سبب کاهش بار ترافیک و ازدحام نفتکشها در دیگر انبارها شده و افزون بر آن با توجه به انتقال حجم جابهجایی سوخت، تحرک بیشتری در انبار نوشیجان ایجاد شده است.
روستایی تصریح کرد: با اقدامهای شاخص انجامشده، پایداری تأمین و توزیع فرآوردههای نفتی در استان به حداکثر رسیده و از نظر مبحث پدافند غیرعامل، گامی مهم در تجهیز استان به دو انبار نفت تدارکاتی و صادراتی برداشته شده است.
ویگفت: تحقق اهداف یادشده، ارتقای ظرفیتهای فنی و مهندسی استان را در پی دارد.