۲۳ دکل ملی حفاری گواهینامه سلامت تجهیزات گرفتند
وی اظهار کرد: به موجب این دستورعمل، دستگاههای حفاری برای حضور در مناقصات و ورود به کار اجرایی عملیاتی باید گواهینامه صحت و سلامت اولویت نخست را ارائه و تا پایان امسال نسبت به دریافت گواهینامه اولویت دوم نیز اقدام کنند.
مکوندی با این توضیح که اکنون هشت دستگاه حفاری دیگر در مراحل ارزیابی و بررسی فنی قرار دارند، گفت: گواهینامه مرحله نخست شامل بررسی و تأیید تجهیزات جانبی دکل از جمله نقاط جوشکاریشده سازه و زیرسازه، شیرهای فورانگیر، کپسولهای اطفای حریق و بهطور مشخص مرتبط با ایمنی دستگاه است و اولویت دوم صحت و سلامت کامل همه تجهیزات دکل مانند موتورها، پمپها، دراورکس و... را در بر میگیرد.
وی با بیان اینکه بازرسیهای فنی در سالهای پیش نیز در این شرکت اعمال میشد و بر اساس توافق انجامشده با شرکت ایرانی IGS روند دریافت گواهینامه برای دیگر دستگاههای حفاری در جریان است، ادامه داد: از شمار ۲۳ دستگاه حفاری که تاکنون گواهینامه اولویت نخست را دریافت کردهاند ۲۲ دکل خشکی و دستگاه دریایی مورب است که دستگاههای خشکی در گستره شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و پروژه چاههای اکتشافی ۸+۶ مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و دکل دریایی مورب در موقعیت میدان نفتی ابوذر در حوزه فعالیت شرکت نفت فلات قاره در آبهای خلیجفارس مستقرند و در مدار عملیات قرار دارند.
مکوندی یادآور شد: این دستورعمل وزارتی در راستای کار بر مبنای ایمنی و برای حفظ سلامت منابع انسانی خاصه کارکنان عملیاتی و پشتیبانی، صحت تجهیزات و دستگاه حفاری در فرآیند کار و استفاده ایمن و بهینه از دستگاهها، ادوات و ماشینآلات مورد اهتمام ویژه است.