طراحی برج نیروگاههای بادی با سیستم انتقال هیدرولیکی
سعیدیاصل با بیان اینکه کنترل و بهرهبرداری از این نیروگاهها دارای مشکلات زیادی است، ادامه داد: هدف از این اختراع برطرف کردن مشکلات پیشگفته، کاهش هزینهها و افزایش بهرهوری انرژی تولیدی و جذبشده از انرژی باد است.
این مخترع جوان که دارای مدرک کارشناسی ارشد رشته مکانیک با گرایش ساخت و تولید و عضو بنیاد ملی نخبگان کشور است، گفت: توربینهای بادی نسل گذشته بهصورت تکپروانهای و تکشافت با کوپل مستقیم به گیربکس و سپس به ژنراتور متصل و مجموعه تجهیزات جانبی و کنترلی آنها در بالای برج نصب میشود که مشکلاتی را از نظر فنی و تخصصی و مراحل تعمیر به دنبال دارد، از این رو در طراحی و اختراع جدید این معایب با استفاده حداکثری از توان جریان بادهای گذرا روی چند برجک و یک تاور برطرف میشود.
وی با این توضیح که در طراحی سیستم جدید تغییرات زیادی با هدف بهینهسازی مباحث آیرودینامیکی، کنترلی و بهبود متریال و وزن انجام شده است، افزود: با پیجویی و مطالعات میدانی وسیع در موضوع توربینهای بادی در ایران و جهان، میتوان ادعا کرد اختراع جدید که در مراحل تجاریسازی است مکمل دستیافتههای متخصصان در حوزه انرژی و محیطزیست است.
سعیدیاصل از حمایتهای بیدریغ مدیریت ارشد شرکت در ایجاد فرصت برای پرورش استعدادها، بروز خلاقیت و ایدههای نو کارکنان جوان شرکت قدردانی کرد.
این جوان مبتکر پیش از این کسب مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ۲۰۱۹ و ۲۰۱۸ BIXPO در حوزه انرژی و محیطزیست در کشور کره جنوبی را در کارنامه موفقیتهای علمی خود به ثبت رسانده است.