امکان قاچاق سوخت در کشور به حداقل میرسد
وی افزود: در سالهای گذشته بهویژه در دولت یازدهم و دوازدهم شاهد اتفاق بزرگی بودیم. در این سالها سامانههای مختلفی برای رصد سوخت از نقطه تولید، در زنجیره حرکت تا مصرف و طی کردن یک مسیر امن تعریف شد و با طراحی سامانه درخواست فرآوردههای نفتی (سدف) توانستیم در دیسپچینگ نیروگاهها حدود ۱۰ میلیارد لیتر صرفهجویی کنیم.
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد: با راهاندازی سامانهها، امروز این امکان وجود دارد از نقطه تولید تا رسیدن به دست مصرفکننده را رصد کنیم تا فضاهایی را که امکان تبدیل محصول سالم به کالای قاچاق داشته کنترل کنیم. به این ترتیب، دستگاههای مربوطه در این زمینه هوشمندانه عمل میکنند.
مویدی عنوان کرد: تا رسیدن به جایگاه مطلوب فاصله داریم، اما با وجود الزامهای کنونی و ابزارهای موجود توفیقهای نسبی داشتیم و بهویژه در دولت کنونی تمرکز بهصورت کار تخصصی، زیربنایی و دانشمحور انجام شده و از کارهای سلیقهای، جزیرهای، برخورد و دستگیریهای خیابانی، مرزی و جادهای کمتر استفاده شده است.
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: معتقدیم قاچاق محصول بینظمی، بیانضباطی، قوانین و مقررات بیکیفیت و غیرقابل اقدام و فضاهای دارای ابهام، بدون شفافیت و روشن نبودن فرآیندهاست. امروز اگر کشورهای مختلف جهان توانستهاند در مقولههای تجارت، امنیت و اقتصاد پایداری و آرامش نسبی برای شهروندان خود ایجاد کنند، حاصل تمرکزشان بر بسترهای حقیقی است. سیاستهای ستاد و راهبردهای بلندمدت آن بر همین اساس پایهگذاری شده تا شاهد توفیقهای خوبی در کشور باشیم.
منبع: ایرنا