توضیحاتی درباره حادثه بوکان
وی با بیان اینکه فرد ضارب دستگیر شده است، گفت: کارگر جایگاه نیز که از ناحیه شکم مجروح شده در بخش مراقبتهای ویژه بستری است و متاسفانه شرایط خوبی ندارد.
رئیس کانون انجمنهای صنفی جایگاه داران سوخت کشور با اشاره به اینکه کارگران جایگاهها از زحمتکشترین افراد جامعه هستند که در همه شرایط و در تمامی اوقات سال بدون لحظهای تعطیلی مشغول خدمات رسانی به مردم هستند، گفت: تامین امنیت جایگاهها اهمیت بسیاری دارد و به دنبال سازو کاری هستیم تا جایگاهها بصورت مستقیم به نزدیکترین مرکز پلیس وصل شوند و در هنگام هر نوع تهدیدی با اعلام یک پیام هشدار، پلیس را مطلع کنند.
آقای صالحی با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا، فعالیت جایگاهها را با مشکل مواجه کرده است، گفت: در حالیکه تمامی مسئولان بر اجرای دستور العملهای بهداشتی در جایگاهها تاکید میکنند، اما هیچ حمایتی در این زمینه از جایگاه داران انجام نشده است.
وی با بیان اینکه جایگاه داران هرماه ۳ تا ۵ میلیون برای تامین اقلام بهداشتی نظیر مواد ضد عفونی، دستکشهای یکبار مصرف و ماسک هزینه میکنند، گفت: جدا از هزینههای سربار که به جایگاهها داران تحمیل شده، برخی اوقات برای تامین این مواد هم با مشکل مواجه هستیم.
رئیس کانون انجمنهای صنفی جایگاه داران سوخت کشور در ادامه با اشاره به نامه نگاریهای متعدد با وزارت بهداشت و شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی درخصوص تامین اقلام بهداشتی مورد نیاز جایگاه ها، گفت: انتظار داریم دست کم، تمهیداتی اندیشیده شود تا جایگاه داران بتوانند اقلام بهداشتی را بصورت مستقیم از تولیدکنندگان این اقلام خریداری کنند که این مسئله تاکنون محقق نشده است.
آقای صالحی با اشاره به اینکه قیمت تجهیزات جایگاهها ۷ برابر شده است، گفت: افزایش هزینهها و گرانی تجهیزات بسیاری از جایگاهها را در مرز ورشکستگی قرار داده است.
وی افزود: علاوه بر سرمایه گذاری کلان اولیه، هر جایگاه بطور میانگین ماهیانه ۶۰ میلیون تومان هزینه جاری شامل حقوق، تعمیر و نگهداری تجهیزات و دیگر هزینهها دارد که گاهی اوقات جایگاه داران نه تنها درآمدی ندارند، بلکه در تامین هزینههای جاری خود نیز با مشکل مواجه میشوند.
رئیس کانون انجمنهای صنفی جایگاه داران سوخت کشور با اشاره به اینکه هم اکنون کارمزد فروش هر لیتر بنزین برای جایگاه داران ۱۰۰ تومان تعیین شده است، گفت: با این اوصاف برای تامین هزینههای جاری، یک جایگاه باید دستکم ۶۰۰ هزار لیتر بنزین در ماه بفروشد و اگر فروش آن از این میزان کمتر شود، باید سرماه چیزی هم از جیب خرج کند.
وی با بیان اینکه براساس مصوبه مجلس در قانون بودجه سال ۹۹ قرار بود کارمزد جایگاه داران از ابتدای امسال افزایش یابد، گفت: با وجود گذشت نیمی از سال هنوز این مصوبه اجرایی نشده است.
آقای همایون صالحی، درباره برخی گزارشات مبنی بر کمفروشی بنزین هم گفت: روند توزیع سوخت در تمامی جایگاهها از سوی سازمان استاندارد و شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی رصد میشود، بنابراین کمفروشی نمیتواند صحت داشته باشد.
منبع: صدا و سیما