/
۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۵

اشتغال‌زایی مناسب صنعت نفت در استان بوشهر

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور گفت: در سه سال گذشته نرخ بیکاری در استان بوشهر کاهش یافته که این موضوع نشان‌دهنده اشتغال‌زایی مناسب صنعت نفت در این منطقه است.
کد خبر : ۳۱۴۴۹
به گزارش نبض نفت به نقل از شرکت ملی گاز ایران، بابک دین‌پرست در نشستی با موضوع توسعه اقتصادی شهرستان‌های عسلویه، کنگان، دیر و جم که با حضور هادی هاشم‌زاده فرهنگ، مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی، ایرج خرمدل، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پارس، مسعود حسنی مدیرعامل پتروشیمی پارس و رئیس شورای راهبردی پتروشیمی‌ها، مدیران و مسئولان استان بوشهر و عسلویه و مدیران مجتمع گاز پارس جنوبی در فازهای ۲۰ و ۲۱ برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: طرح طبقه‌بندی و به‌روزرسانی حقوق کارکنان در مجتمع گاز پارس جنوبی گامی مؤثر در مسیر همسان‌سازی و بهره‌مندی نیروی انسانی از امکانات و تسهیلات است که این مجتمع در این زمینه اقدام‌های بسیار شایسته‌ای انجام داده است.

وی همچنین به ضرورت بهره‌مندی مردم شهرستان‌های همجوار از منابع پارس جنوبی اشاره کرد و گفت: در این زمینه تاکنون اقدام‌های خوبی انجام شده که باید مستمر باشد و افزایش یابد.

دین‌پرست در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت تولید در پارس جنوبی، تصریح کرد: تولیدات و منابع مالی ایجادشده در این مجتمع گازی نقش مهمی در توسعه کشور و رشد صنایع مختلف دارد. متخصصان و کارکنان مجتمع گاز پارس جنوبی نیز در مسیر رشد و شکوفایی اقتصادی کشور گام‌های بلندی برداشته‌اند و امیدواریم در سایه همدلی همه مدیران و مسئولان، این مهم تداوم داشته باشد.

تولید روزانه بیش از ۶۵۰ میلیون مترمکعب گاز شیرین در پاس جنوبی

در ادامه این نشست، حسین شمشیری، معاون مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی به ارائه آماری از آخرین وضع مجتمع پرداخت و اظهار کرد: هم‌اکنون ۱۲ پالایشگاه در پارس یک و دو تحویل این مجتمع شده است و دو پالایشگاه ۱۱ و ۱۲ هم حدود یک ماه پیش تحویل مجتمع گاز پارس جنوبی شدند، بخش خشکی فاز ۱۴ نیز در حال تکمیل است.

وی با بیان اینکه با تکمیل این پالایشگاه‌ها در مجموع مدیریت ۱۳ پالایشگاه توسط این مجتمع گازی انجام خواهد شد، افزود: هم‌اکنون حدود ۷۵ درصد گاز کشور توسط مجتمع پارس جنوبی تأمین می‌شود و تولید گاز شیرین مجتمع روزانه ۶۵۰ میلیون متر مکعب است.

معاون مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی تصریح کرد: معادل ۶۵۰ هزار بشکه در روز، محصول فرعی میعانات گازی در مجتمع تولید می‌شود که بخشی از آن به پتروشیمی‌ها و بخش زیادی به پالایشگاه ستاره خلیج فارس تحویل و بخشی نیز صادر می‌شود.

شمشیری در پایان با بیان اینکه این استمرار تولید، مدیون تلاش حدود ۱۸ هزار نیرو انسانی در سطح مجتمع است، گفت: طبق بخش‌نامه ارسالی از وزارتخانه، طرح طبقه‌بندی مشاغل و ساماندهی نیروهای پیمانکاری در اولویت‌های مجتمع و در حال انجام است.

کامبیز صفتی، رئیس بهره‌برداری پالایشگاه هشتم مجتمع گاز پارس جنوبی نیز در این نشست گفت: پالایشگاه هشتم کاملاً ایرانی است و دو سکوی آن با ۲۲ حلقه چاه به‌طور کاملاً عملیاتی در سرویس قرار دارند.

وی افزود: هم‌اکنون از این سکوها روزانه ۲ هزار فوت‌مکعب گاز دریافت می‌شود که از طریق دو خط لوله به پالایشگاه می‌رسد.

به گفته رئیس بهره‌برداری پالایشگاه هشتم مجتمع گاز پارس جنوبی، مقدار تولید گاز شیرین پالایشگاه هشتم ۵۲ میلیون مترمکعب گاز در روز و تولید میعانات گاز این پالایشگاه روزانه حدود ۷۰ هزار بشکه است.

صفتی ادامه داد: با توجه به نامگذاری امسال به‌عنوان «سال جهش تولید»، با تشکیل کمیته‌های تخصصی، برنامه افزایش ۱۱۰ درصدی تولید در دستور کار قرار گرفته است.

وی در پایان به نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در شکوفایی پالایشگاه هشتم اشاره کرد و گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان و پیمانکاران پرتلاش داخلی در اولویت این پالایشگاه هستند، ضمن اینکه همکاری با سازندگان داخلی و استفاده از تجهیزات و مواد شیمیایی تولید داخل را نیز در اولویت قرار داده‌ایم.

 

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر