/
۲۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۸

تاریخ برگزاری نخستین رویداد فناورانه نفت‌تک تغییر کرد

نخستین رویداد فناورانه تقاضامحور «نفت‌تک» به‌منظور ارائه نیازهای فناورانه شرکت نفت فلات قاره ایران و شرکت نفت و گاز اروندان، یکم دی‌ماه برگزار می‌شود.
کد خبر : ۳۳۷۱۶
به گزارش نبض نفت به نقل از شرکت ملی نفت ایران، تاریخ برگزاری نخستین رویداد فناورانه تقاضامحور «نفت‌تک» که پیش‌تر قرار بود در تاریخ ۳۰ آذرماه برگزار شود، به دلیل احتمال اعمال محدودیت‌های کرونایی در روز پایانی پاییز، به یکم دی ماه تغییر یافت.

 این رویداد در تاریخ یادشده از ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه تا ۱۸ به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مرکز نوآوری انرژیک این دانشگاه برگزار می‌شود.

مهلت ثبت‌نام در این رویداد نیز تا تاریخ ۲۸ آذرماه و از طریق وب‌سایت به نشانی petrosharif.com تمدید شده است.

بنابراین گزارش، هدف از برگزاری این رویداد، تقویت پیوند میان مراکز پژوهشی و صنعت و حمایت حداکثری از شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی برای حضور گسترده در صنعت نفت و گاز کشورمان است.

در روز نخست از برگزاری این رویداد تقاضا محور، نیازهای فناورانه‌ دو شرکت‌ نفت فلات قاره و نفت و گاز اروندان ارائه خواهد شد و مدیران ارشد این دو شرکت به سؤالات متخصصان شرکت‌های دانش‌بنیان پاسخ خواهند داد.

فهرست نیازهای فناورانه شرکت نفت فلات قاره ایران به شرح زیر است:

- ساخت جریان‌سنج‌های چند فازی (MPFM) از نوع Clapm on یا In-line

- لوله‌های شناور بارگیر (Cargo Hose)

-Super Hawer یا طناب مهار

- ساخت توپک هوشمند خطوط لوله به‌منظور بازرسی و شناسایی وضع خطوط لوله‌ انتقال نفت و گاز

Butterfly Valve-

- دستگاه AIS

Displacement Level Transmitter-

Flame Detector-

- کارت M-Net

Solenoid Valves-

- ساخت کابل پمپ‌های درون‌چاهی

- بویه‌های مربوط به انتهای هوزر و هازر

- ساخت لوله‌های مغزی

بر اساس این گزارش، نیازهای فناورانه شرکت نفت و گاز اروندان هم به شرح زیر است:

- جریان‌سنج‌های چندفازی

- تلمبه‌های انتقال سیالات چندفازی

در ادامه سلسله روندهای برگزاری این رویداد تقاضامحور از سوی مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران، ‌ مقرر شده است سه نشست دیگر نیز با شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شود و در هر نشست به ترتیب نیازهای تقاضامحور دو شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب و شرکت نفت و گاز پارس، سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت، ‌ شرکت نفت مناطق مرکزی ایران و شرکت نفت خزر مطرح و ظرفیت‌های شرکت‌های متخصص و دانش‌بنیان ایرانی برای انجام پروژه‌های تعریف‌شده بررسی شود.

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر