سمينار مجازی نحوه استقرار نظام جامع پژوهش، فناوری و تجاری سازی در وزارت نفت برگزار شد
وي با بيان اين كه پژوهش، مهمترين استراتژي صنعت نفت در شرايط كنوني است، افزود: پژوهشي كه به سمت تجاري سازي نرود، نمي تواند خواسته هاي ما را بر آورده سازد و ما مجبوريم براي رفع نيازهاي خود به اين سمت حركت كنيم.
خان بيگي با اشاره به ابلاغ دستورالعمل هاي اجرايي در حوزه نحوه استقرار نظام جامع پژوهش، فناوري و تجاري سازي توسط وزير نفت تصريح كرد: با ابلاغ اين دستورالعمل، هم افزايي خوبي در زمينه رشد پژوهش در وزارت نفت آغاز شد كه برگزاري اين سري نشست ها در سطح مديران ارشد و معاونين مجموعه ها، از اولين ثمرات اين حوزه مي باشد.
مديركل پژوهش وزارت نفت با تاكيد بر نقش ارزنده هم انديشي پژوهشي ميان شركتهاي تابعه صنعت نفت، افزود: قطعا يكي از عوامل اساسي پيشرفت سازمانها، توجه ويژه و همه جانبه آنها به امر پژوهش و تبديل نتايج آن به توليد محصول يا خدمات مورد نياز جامعه است. يقينا اين گونه سمينارها، دستاورهاي بسيار مناسبي خواهد داشت و تاكيد ميشود با برگزاري هم انديشي مداوم در دوره هاي فصلي، نتايج ارزشمند آن را استحصال كرد و ان شاءالله خود نيز پس از پايان شرايط كرونايي به صورت حضوري پيگير نتايج اين جلسه و دستاوردهاي پژوهشي شركت هاي تابعه صنعت نفت اين خطه، به ميزباني منطقه چهار عمليات انتقال گاز خواهم بود.
همچنین، در ابتداي اين سمينار، محمد كامل مدير منطقه چهار عمليات انتقال گاز، در سخناني از پژوهش به عنوان ركن اصلي توسعه در صنعت نام برد و گفت: هرجا به پژوهش به چشم يك بازوي كمكي براي رشد نگاه كرده ايم به موفقيت نزديك تر شده ايم.
وي با اشاره به توانمندي پژوهشي مطلوب منطقه افزود: بيشتر طرح ها و نوآوري ها در حوزه خودكفايي و خوداتكايي مديون ذهن هاي خلاق وپژوهشگر كاركنان خدوم اين منطقه ميباشد و اثرات آن در اين حوزه كاملا مشهود و مشخص است .
گفتني است، اين سمينار مجازي در جهت آشنايي اعضاي هيات رئيسه منطقه و مديران ارشد صنعت نفت شمال شرق كشور با نحوه استقرار نظام جامع پژوهش، فناوري و تجاري سازي وزارت نفت، براي اولين بار در گستره چهار استان تحت پوشش انتقال گاز منطقه، به ابتكار و ميزباني منطقه چهار عمليات انتقال گاز برگزار شد .