بهکارگیری نیروهای بومی؛ نقطه قوت طرح گوره - جاسک
وی افزود: با قطعیت اعلام میکنم جز ۶ پیمانکار ایرانی، هیچ شرکت پیمانکار خارجی حضور نداشت و این جای بسی خرسندی است که کشور در مسیری گام گذاشته است که حداقل در حوزه فعالیت ما نیازی به خارجیها ندارد.
رییس هیئتمدیره شیوا مشعل درباره نقش و جایگاه شرکت ملی نفت ایران و شرکت مهندسی و توسعه نفت (متن) در این طرح تصریح کرد: به نظر من گام بلندی در اعتماد به پیمانکاران و سازندگان داخلی و واگذاری پروژهها به آنها برداشته شد و با نتیجه حاصل از پروژه گوره - جاسک انتظار میرود بعضی از پروژههای غیرممکن باتوجه به اقدامهای انجامشده و باور به توان علمی و عملی آنها ممکن میشود.
ربیعی در تشریح دشواریهای اجرای این طرح با ذکر مثالی گفت: کیلومتر ۲۳۳ تا ۲۷۲ سختگذرترین مرحله از گستره گوره جاسک به شمار میآمد زیرا امکان تردد انسان در آنجا غیرممکن به نظر میرسید، ما نخستین افرادی بودیم که به این منطقه پا میگذاشتیم و نزدیکترین جاده فرعی هم حدود ۴۰ کیلومتر با منطقه ما فاصله داشت.
این فعال بخش خصوصی افزود: بهواسطه این پروژه، حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفر مستقیم و بیش از هزار نفر غیرمستقیم فعال شدند؛ احساس مسئولیت و استفاده از نیروهای بومی راز دیگر موفقیت این پروژه بود، تعداد زیادی از نیروهای شرکت در اجرای این طرح مردمان بومی منطقه بودند و در طول این پروژه تلاش کردیم اهالی ساکن منطقه نیز از این پروژه منفعت ببرند.
شرکت شیوا مشعل پیش از این در پروژههای مربوط به شرکتهای خطوط لوله و مخابرات نفت و انتقال گاز مشارکت داشته است.