هشدار درباره ورشکستگی جایگاهداران سوخت /جایگاههای سوخت روی دور تعدیل نیرو
قلیزاده ادامه داد: ما همه روزه بهای فرآورده را به حساب دولت واریز میکنیم، ولی برای اخذ حقالعمل خود باید ماهها منتظر باشیم، هیچ کس این را باور نمیکند و گویی مسئولان از صبوری و ایثار ما برداشت اشتباهی میکنند. در برخی استانها، مسئولان شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی هیچ تاخیری را در واریز وجوه برنمیتابند و بدون توجه به فشارهای مالی ایجاد شده به جایگاهها، حتی به این دلیل جایگاه را تعطیل یا جریمه میکنند. آیا این اقدامات قانونی است و طلب جایگاهدار مهم نیست و بدهی ایشان فقط مهم است؟
رئیس صنف جایگاهداران کشور اظهار کرد: در اثر افزایش قیمت سوخت و شیوع کروناو همچنین زیان انباشته جایگاهداران، درآمد آنها در اکثر موارد حتی پوشش هزینه را نمیدهد و جالب اینکه مسئولان بدون محاسبه کارشناسی و آنالیزهای هزینهیابی، در یک جلسه صرفا با توجه به منابع حاصل از فروش فرآورده، برای جایگاهدار حقالعمل تعیین میکنند، بدون اینکه توجه کنند که آیا این مبالغ سرمایهگذاری و هزینههای او را کفاف میدهد؟
وی با تاکید بر اینکه وزارت نفت در خواب غفلت به سر می برد، افزود: جایگاهداری بسیار شغل پردردسر و استرسزایی است، حال وقتی شرایط مالی بدتر و بدتر میشود، آستانه تحمل از دست میرود و نمیشود صبوری کرد. اصلا چرا باید مصوبات هیات وزیران دیر و یا بدون کارشناسی صادر شود و از همه مهمتر بیتوجه به اصل قانون اساسی در مورد این مصوبات، ماهها اجرای آن طول بکشد؟
قلیزاده گفت: در شرایط فعلی اکثریت جایگاهداران زیانده هستند و یا ورشکسته شدهاند و هر روز مقروضتر میشوند درحالیکه خدمات بسیار زیادی به مردم و کشور میدهند و باید از درآمد کافی برخوردار باشند تا سطح کیفیت خدمات را حفظ کنند و جایگاه خود را سرپا نگه دارند. مسئولان سریعا باید فکری کنند، چرا که فشارهای مالی این صنف را از پا درآورده است و به خواستههای قانونی ایشان بیتوجهی میشود. ادامه این شرایط باعث تعدیل نیرو، کاهش کیفیت خدمات و... میشود که باید سریعا مسئولان اقدامی عملی انجام دهند.