اهداف کربن خنثی چین مشوق سرمایه گذاران انرژی های سبز است
شاخص انرژی جدید CSI چین نسبت به سه ماه گذشته رشدی برابر با 55 درصد داشته، درحالی که همزمان شاخص تکنولوژی هانگ سنگ هنگ کنگ (Hong Kong’s Hang Seng Tech index ) که بسیاری از بزرگترین شرکت های فناوری چین را در بر میگیرد 12 درصد افت کرده است.
یک سری از اقدامات در این زمینه میلیاردها دلار از ارزش گذاری بزرگ ترین شرکت های چینی چون علی بابا، و تنسنت (Tencent) را متوقف کرده است.
این هفته چین برنامه پنج ساله ای برای تقویت کنترل قانونی بخش های استراتژیکی چون خدمات درمانی را ارائه کرده است.
بر اساس تراست سرمایه گذاری بازارهای نوظهور تمپلتون (Templeton Emerging Markets Investment Trust) در چنین جو تبداری، سرمایه گذاران نیاز به دلگرمی دارند که اطمینان یابند فعالیت های شرکت ها همسو با اهداف استراتژیک دولتی است. یک تحلیلگر در شرکت تمپلتون می نویسد که «این فعالیت های قانون گذاری در چین به این دلیل است که این کشور می خواهد اقتصاد چین را به یک اقتصاد جامعه مدرن تبدیل کند.»
اهداف ژی ژیایی پینگ برای رسیدن به کربن خنثی تا سال 2060 و رسیدن به پیک انتشارات در 2030 بر سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در بخش های انرژی های تجدیدپذیر تاثیر مثبت خواهد داشت.
مارک هافل، از اداره سرمایه گذاری در مدیریت دارایی های جهانی UBS (UBS Global Wealth Management) هم معتقد است: ما سرمایه گذاری در بخش هایی را ترجیح می دهیم که از بازگشایی مجدد اقتصاد جهانی [بعد از کرونا] بهره بگیرند و نیز در مقابل قانون گذاری های سفت و سخت آسیب پذیری کمتری داشته باشند، این بخش ها شامل انرژی ها و تکنولوژی های سبز و کالاهای مصرفی پردوام است.
ویند اینفو دیتا (Wind nfo data) می گوید صندوق های تجاری چین بر انرژی های سبز متمرکز شده اند و این کار باعث بهبود استراتژی های چین در آینده می شود.
کای کونگ چی، از مانولیفت هنگ کنگ می گوید: نگاه ما نسبت به بخش انرژی های تجدیدپذیر مثبت است به ویژه آن بخشی که در زنجیره تامین انرژی خورشیدی قرار دارد.