صدور مجوز فعالیت دانشبنیانها در منطقه ویژه پارس تسهیل میشود
به گزارش نبض نفت به نقل از سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، سخاوت اسدی با اشاره به رشد شرکتهای دانشبنیان و نقش آنها در توسعه کشور اظهار کرد: پیشرفتهای مربوط به حوزه علم و فناوری در کشور بسیار امیدبخش است و تداوم این امر نیازمند حمایت دستگاههای دولتی از شرکتهای دانشبنیان است تا زمینه تجاریسازی پژوهشهای دانشگاهی در کشور فراهم شود.
وی افزود: فرصتهای بینظیری در پارسجنوبی بواسطه تنوع فعالیتها و محصولات تولیدی منطقه پیشروی شرکتهای فناور محور است که امیداریم با همافزایی بین شرکتهای دولتی و خصوصی گامی اساسی در تحقق شعار امسال برداریم.
مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با بیان اینکه ذخایر و ظرفیتهای موجود در استان بوشهر یک نعمت برای توسعه بهشمار میآید، گفت: تلاش ما فعالسازی زمینههای قانونی برای رشد شرکتهای دانشبنیان در منطقه است و ما در سازمان منطقه ویژه پارس این وعده را خواهیم داد زمینههای صدور مجوز فعالیت شرکتهای دانشبنیان را تسهیل خواهیم کرد.
تولید ۱۲۳نوع محصول دانشبنیان برای نخستینبار در کشور
حسن حبیبی، رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس نیز در این دیدار با اشاره به شعار امسال گفت: تلاش ما در مجموعه پارک علم و فناوری خلیجفارس تبدیل ایدههای علمی پژوهشگران و نخبگان جامعه و تکمیل تبدیل چرخه علم به ثروت است که از این رهگذر اقتصاد دانش بنیان در جامعه مستقر شود.
وی با بیان اینکه هماکنون ۱۲۳ نوع محصول دانشبنیان برای نخستینبار در کشور تولید میشود، اظهار کرد: نفت و گاز، کشاورزی، پزشکی بهویژه داروهای خاص و سلولهای بنیادی بیشترین حوزههای تولیدی دانشبنیان را شامل میشود که در صورت حمایت شرکتهای دولتی بهویژه صنایع بزرگ کشور تحولی خیرهکننده در این عرصه رقم خواهد خورد.
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس تصریح کرد: جذابیت استقرار و سرمایهگذاری شرکتهای دانشبنیان در منطقه میتواند بخشی عمدهای از نیازهای صنعت در منطقه را برآورده کند این در حالی است که پیش از این مشکلات زیادی برای اقناع شرکتها برای همکاری وجود داشت، اما باید همه به این باور برسند توسعه کشور در گرو توجه به شرکتهای رشد یافته فناورمحور است.