/
۲۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۶
مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران عنوان کرد:

مهر و آبان امسال گاز بیشتری به نیروگاه‌ها و صنایع عمده تخصیص داده شده است

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران با ارائه آماری، از افزایش میزان تحویل گاز به نیروگاه‌ها و صنایع عمده در مهر و آبان امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبر داد.
کد خبر : ۵۰۶۳۷

به گزارش  نبض نفت به نقل از روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران؛ محمدرضا جولایی، در رابطه با وضعیت گازرسانی به صنایع عمده و نیروگاه‌ها در پائیز امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، گفت: با تلاش مجموعه همکاران ما در شرکت ملی گاز ایران از ابتدای پاییز سال جاری، با وجود اینکه  نمودار مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری سیر صعودی داشته است، شاهد رکورد جدیدی در گازرسانی به نیروگاه‌ها و صنایع عمده در ماه‌های مهر و آبان امسال  هستیم.

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: در نتیجه اقدامات صورت گرفته در مجموعه شرکت ملی گاز ایران، به طور میانگین در مهرماه سال جاری روزانه 243.3 و در آبان‌ماه سال جاری، روزانه 193.3 میلیون مترمکعب گاز تحویل نیروگاه‌ها شده؛ این در حالی است که معدل گاز تحویلی روزانه در مهر و آبان سال گذشته به ترتیب 220 و 142.7 میلیون مترمکعب بوده است.

وی افزود: براین اساس، گاز تحویلی به نیروگاه‌ها در مهر و آبان امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، به ترتیب 11 و 35 درصد افزایش داشته است.

جولایی در خصوص روند گازرسانی به صنایع عمده گفت: نمودار گازرسانی به صنایع عمده نیز صعودی بوده و این میزان در ماه‌های مهر و آبان امسال نسبت به همین بازه زمانی در سال گذشته، به ترتیب رشد 8 و 11 درصدی داشته است.

وی در رابطه با میزان گازرسانی به صنایع عمده گفت: در مهر و آبان سال  جاری به طور متوسط روزانه 148.6 و 143.8 میلیون مترمکعب گاز به صنایع عمده تحویل شده است، این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته میانگین حجم گاز تحویلی روزانه به صنایع عمده در مهرماه 137.2 و در آبان ماه 129.1 میلیون مترمکعب برآورد شده است.

جولایی با بیان این‌که اولویت شرکت ملی گاز ایران حفظ جریان پایدار گاز برای بخش خانگی و تجاری است، گفت: به رغم آن که در دوره سرد سال، بیشترین سهم تولید و فرآورش گاز به بخش خانگی و تجاری تخصیص یافته، اما مجموعه شرکت ملی گاز ایران اقدامات مناسبی در تأمین گاز به صنایع عمده و نیروگاه‌ها در پاییز انجام داده است.

وی در پایان، با اشاره به این‌که صنایع و نیروگاه‌ها علاوه بر سوخت گاز، از سوخت مایع نیز استفاده می‌کنند، بیان کرد: هرچه قدر گاز تحویلی به بخش صنایع بیشتر باشد، موجب کاهش مصرف سوخت مایع از سوی آن‌ها می‌شود که این امر باعث کاهش آلودگی به خصوص در شهرهای صنعتی خواهد شد؛ از این رو مشترکین محترم به این نکته توجه داشته باشند که اولویت اصلی بخش خانگی است و هرچه در این بخش مدیریت مصرف گاز صورت پذیرد، می‌توانیم نیاز بخش صنعتی به گاز را به میزان بیشتری تأمین کنیم.

خاطر نشان می‌شود؛ آبان ماه امسال، جواد اوجی، وزیر نفت با ارائه گزارشی اعلام کرد از ابتدای پائیز تا 15 آبان امسال به‌صورت میانگین روزانه ۲۳۶ میلیون مترمکعب گاز به نیروگاه‌ها تحویل شده که ۱۳ درصد بیشتر از گاز تحویلی به نیروگاه‌ها در بازه مشابه پارسال است.

همچنین از ابتدای پاییز تا نیمه آبان ماه، روزانه  نزدیک به ۱۵ میلیون مترمکعب گاز بیشتری به صنایع عمده شامل فولاد، سیمان، پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها تحویل شده که نشان از افزایش ۱۱ درصدی تحویل گاز به این صنایع و بالاخص افزایش ۳۴ درصدی تحویل گاز به صنعت فولاد در بازه زمانی یادشده است.

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر