ملی تک می تواند نقطه عطف توسعه اقتصاد دانش بنیان کشور باشد
به گزارش نبض نفت به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، علیرضا ماهیار در این همایش که
شرکت های دانش بنیان، استارت آپ ها، اتحادیه های صنعتی، مخترعان،
پژوهشگران و صاحبان فکر و ایده حضور دارند، افزود: نخستین تفاهم نامه میان
بانک ملی ایران و دانشگاه صنعتی شریف در تیرماه سال جاری به منظور توسعه
فناوری و نوآوری کشور منعقد شد و امروز شاهد یکی از دستاوردهای این تفاهم
هستیم.
وی با تاکید بر اینکه در دانشگاه صنعتی شریف به دنبال نوآوری، فناوری و ارتباط ناگسستنی میان صنعت و دانشگاه هستیم، تصریح کرد: در انقلاب صنعتی نسل چهارم علی رغم انقلاب های پیشین، فضا کاملا متحول شده و به سمت حوزه های دیجیتال و سایبر پیش رفت؛ به طوری که مفاهیم جدید همانند بلاک چین، مدل های کسب و کاری را تغییر داده است.
ماهیار ادامه داد: زمانی که درباره تکنولوژی صحبت می کنیم، رتبه و جایگاه کشورمان در دنیا سطح قابل قبولی است و ضریب نفوذ تلفن همراه هوشمند و یا استفاده از اینترنت اشیاء موید این موضوع هستند. از سوی دیگر، مدل پلت فرم ها در حال پیشروی در کشور هستند و از این رو، اقتصاد پلتفرمی و بانکداری باز از برنامه های مهم مهم بانک ملی ایران به شمار می روند.
عضو هیات عامل و معاون فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات بانک ملی ایران با بیان اینکه امروز شرکت ها به دنبال سیستم های نوین پرداخت هستند، بیان کرد: مفهوم بانکداری باز به یک پیوند میان حوزه های صنعت و بانک تبدیل شده و بانک ملی ایران مجموعه گروه توسعه ملی را به جهت پیشرو بودن در حوزه های مختلف به عنوان یکی از مهمترین حوزه ها در بانکداری شرکتی خود برنامه ریزی کرده است.
فرهاد زرگری رییس هیأت مدیره گروه توسعه ملی نیز با بیان اینکه امیدواریم حرکت امروز بتواند تحول و تحرکی در جهت رفع علمی مشکلات و ترغیب صنعت به انجام سرمایه گذاری های پیشران باشد، گفت: این آغاز در بانک ملی ایران و گروه توسعه ملی به عنوان بازوی توانمند بانک، می تواند منشاء خیری برای بسترسازی فرهنگی در بنگاه های اقتصادی کشور باشد.
وی تصریح کرد: بنگاه های بزرگ به دلیل نوع کارکرد خود اساسا بالاترین نقش را در تولید GDP و تولید اشتغال پایدار دارند و با تاب آوری بالا در شرایط سخت اقتصادی همواره ارزش افزوده های بسیاری را برای کشورها فراهم می کنند. ضمن اینکه بنگاه های بزرگ جزیی از توسعه اکوسیستم کشور و موتور محرکه توسعه ملی محسوب می شوند.
علی ملکی رییس مرکز راهبردی و توسعه منابع دانشگاه صنعتی شریف نیز با بیان اینکه رویداد ملی تک می تواند نقطه عطفی در فرآیند توسعه صنعت کشور و رشد اقتصاد دانش بنیان باشد، گفت: همکاری دانشگاه و صنعت باید یک همکاری راهبردی و استراتژیک باشد؛ همکاری که دانشگاه صنعتی شریف به آن جهت تاسیس شد و این رویداد، تبلوری برای ایجاد زیرساخت منسجم و مشترک میان دانشگاه و صنعت خواهد بود.