/
۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۴

رئیس ناحیه مرزی بانه به عنوان رئیس ناحیه نمونه معرفی شد

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌‎‌های نفتی منطقه کردستان ضمن معرفی رئیس ناحیه مرزی بانه به عنوان رئیس ناحیه نمونه در سال 1401، از عملکرد وی در افزایش فروش مرزی، سوخت‌رسانی مطلوب به ساکنین شهرستان و جلب رضایت کامل مقامات سیاسی و امنیتی قدردانی کرد.
کد خبر : ۵۴۶۳۶

به گزارش نبض نفت به نقل از  روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران مصاحبه‌ای با جلال حمه‌حسنی رئیس ناحیه مرزی بانه انجام داده است که در ذیل می خوانید: 

لطفا ضمن معرفی خودتان در مورد فعالیت‌هایتان در شرکت ملی پخش توضیح دهید.
جلال حمه‌حسنی، متولد یکم فرودین ماه 1363 شهرستان سقز استان کردستان، در  حال حاضر با کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه تبریز به عنوان رئیس ناحیه بانه مشغول به کار هستم، سال 89 از طریق آزمون استخدامی وارد وزارت نفت  شدم. از سال 89 تا 97 در پالایشگاه امام خمینی شازند و از سال 97 در منطقه کردستان در قسمت‌های کنترل موجودی انبار نفت سنندج، رئیس نوبت‌کاری انبار نفت و معاون انبار نفت فعالیت داشتم.


با توجه به اینکه شما به عنوان رئیس ناحیه نمونه در منطقه کردستان برگزیده شده‌اید، آموزش و ارتقاء دانش و مهارت‌های مرتبط تا چه حد در این موفقیت تأثیرگذار بوده است؟

آموزش اصولی و صحیح لازمه موفقیت در هر کاری است و تاثیر آموزش و ارتقاء دانش و تخصص بر موفقیت تأثیر بسیاری دارد. مطمئنا" آموزش و آگاهی قبل از انجام هر کاری یک برگ برنده محسوب می‌شود. مهارت‌هایی از قبیل قدرت حل مسئله، رهبری، کارگروهی، ارتباطات، خلاقیت، مسئولیت‌پذیری، انعطاف‌پذیری و سازگاری و مدیریت زمان بر این موفقیت تاثیر به سزایی داشته است.

از دیدگاه شما، چه عواملی موجب انگیزه کاری و افزایش بهره‌وری در سازمان‌ها می شود؟

محیط کار باید بر اساس ارزش‌های سازمانی در نظر گرفته شود و کارکنان در آن احساس حمایت، ارزش و امنیت کنند. باید فضایی در محیط کار فراهم شود که امکان همکاری و رقابت سالم وجود داشته باشد و افراد عملکرد مناسبی از خود به جا بگذارند، فرصت‌های آموزش و توسعه شغلی برای کارمندان باید در نظر گرفت. توجه به کارکنان و ارائه خدمات مشاوره‌ای برای حل مشکلات آنان و یا فراهم کردن آموزش مورد نیاز از جمله راه‌کارهایی است که باعث افزایش بهره‌وری سازمان می‌شود.

فکر می کنید شما چه ویژگی هایی داشتید که به عنوان رئیس ناحیه نمونه برگزیده شدید؟

به نظر بنده پیگیری مستمر در انجام کارها و کار تیمی، رضایت سازمان‌های ذیربط در سطح شهرستان، شناسایی نقاط ضعف موجود و پیگیری برای رفع آنها و تکریم ارباب رجوع و برخورد مناسب با همکاران تأثیرگذار است.

 

نگرش سیستمی و یکپارچه‌سازی فرآیندها و همچنین مشارکت‌پذیری و کارگروهی را تا چه اندازه در پیشرفت امور ضروری می‌دانید؟

مدیریت بخش‌های مختلف به صورت جداگانه امکان پذیر نیست چرا که تمام بخش‌ها با هم ارتباط داشته و مهم‌تر از آن اینکه از هم تأثیر می‌پذیرند. تفکر سیستمی در مدیریت نگاهی را پیشنهاد می‌دهد که در آن سازمان، یک واحد است و تمام اجزا با توجه به نقش و هدف خود در این واحد تعریف می‌شوند. تفکر سیستمی باعث کاهش بی‌نظمی و حفظ بهتر اتحاد تیمی خواهد شد. در واقع سیستم اجزایی را تشکیل می‌‎دهد که به هم وابستهاست و در راه رسیدن به یک هدف مشخص با یکدیگر تعامل دارند و با این تفاسیر نگرش سیستمی و کارگروهی امری ضروری است.


چگونه تجربیات و دانش خود را به دیگر همکاران انتقال می دهید؟

تجربه بالاتر از هر دانشی است که می‌توان در کلاس درس و یا مراکز آموزشی به دست آورید. در واقع تجربه میزان کارآمدی هر طرز فکر را می‌سنجد و در قالب یک دانش جدید به دست می‌آید. یکی از بهترین راهای انتقال تجربه، برگزاری جلسات به صورت منظم است. مستندنگاری نیز در انتقال تجربه بسیار حائز اهمیت است. معمولا بهترین زمان برای انتقال تجربه وقتی است که افراد درگیر یک مسئله و یا مشکل خاصی می‌شوند و در این زمان انتقال تجربه به بهترین نحو انجام می‌شود.انجام کارها به صورت گروهی نیز در انتقال تجربه بسیار مفید است.


به عنوان سخن پایانی شما:
خداوند را شاکرم به خاطر تمام الطاف و توجهاتی که به بنده داشته است و از مدیر و مجموعه همکاران عزیزم در ناحیه و ستاد منطقه کمال تشکر و قدردانی را دارم.

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر