/
۰۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۰

خوزستان تا سه هزار مگاوات کمبود انرژی دارد

مدیرعامل برق منطقه ای خوزستان گفت: خوزستان تابستان امسال به طور قطع 2هزار مگاوات کمبود انرژی دارد که در مواردی تا سه هزار مگاوات هم می رسد.
کد خبر : ۷۴۶۸

نبض نفت - محمود دشت بزرگ افزود:امسال با توجه به وضعیت بارش ها و تاثیر آن بر نیروگاه های برقآبی خوزستان، این رقم عدد تعیین کننده ای است که باید درباره آن تصمیم گیری و برنامه ریزی شود.

وی افزود: تصمیماتی از جمله کاهش ساعات اداری مطرح شده و امشب با حضور معاون وزیر نیرو، استاندار خوزستان و مدیرعامل برق منطقه ای خوزستان در نشستی در استانداری خوزستان در زمینه کاهش ساعات اداری تصمیم گیری می شود.

مدیرعامل برق منطقه ای خوزستان استفاده از نیروگاه های کوچک در ادارات را از دیگر اقدامات برای افزایش تولید انرژی عنوان کرد و گفت: این نیروگاه ها در زمان پیک مصرف برای کمک به تامین برق شبکه وارد مدار می شوند.

وی یادآور شد: بحث دیگر، تامین بخشی از انرژی شبکه از طریق تبادل انرژی با برخی استان های کشور و استفاده از تولیدات نقاط دیگر است.

دشت بزرگ ادامه داد:تلاش داریم از خطوط مختلف برق مانند خط غرب، اصفهان و ایلام استفاده کنیم که مستلزم کار فنی است ولی در مجموع امسال سال دشواری بوده و کمبود انرژی علاوه بر خوزستان، در نقاط دیگر کشور هم هست.

مدیرعامل برق منطقه ای خوزستان گفت: مشکل عمده انرژی در کشور در سه استان خوزستان، اصفهان و مازندران بوده و به نظر می رسد امسال شرایط تامین برق برای خوزستان از تهران هم دشوار تر باشد.

وی درخصوص وضعیت برق در خوزستان توضیح داد: عمده تولید خوزستان از نیروگاه های برق آبی بوده که به دلیل کاهش بارش و منابع آبی،کاهش یافته اما علاوه بر آن، به نظر می رسد در بحث تولید نیروگاه های حرارتی نیز با مشکل روبه رو می شویم.

دشت بزرگ با بیان اینکه وابستگی به نیروگاه های برقآبی معضلی است که در کوتاه مدت قابل حل نیست، یادآور شد: در سال های پیش باید به سمت تولید انرژی از نیروگاه های حرارتی و پنل های خورشیدی می رفتیم و اکنون نیز اقداماتی صورت گرفته ولی کافی نبوده است.

وی ادامه داد: افزایش ظرفیت در نیروگاه حرارتی بهبهان و راه اندازی نیروگاه حرارتی ماهشهر اقداماتی بوده که در سال های گذشته انجام شده ولی درخصوص پنل های خورشیدی هنوز کار عمده ای انجام نشده است.

مدیرعامل برق منطقه ای خوزستان بیان کرد: قراردادهایی برای صفحه های خورشیدی بسته شده و تفاهم نامه هایی هم امضا شده که بخشی از آنها در حال اجرا هستند ولی این قراردادها برای کمک به شبکه، هنوز میزان قابل توجهی نیست.

وی همچنین درخصوص تامین برق از نیروگاه های حرارتی خوزستان توضیح داد: نیروگاه حرارتی رامین ، یک مرکز مهم تولید انرژی حرارتی در خوزستان است ولی تولید آن تحت تاثیر حجم اندک دبی رودخانه کارون و کمیت آب قرار گرفته است.

دشت بزرگ گفت: امسال تعهد این نیروگاه تولید چهار هزار و 45 مگاوات انرژی است ولی کاهش کیفیت آب رودخانه و EC بالای آب باعث شده تا تولید انرژی از نیروگاه های حرارتی نیز وضعیت قابل اطمینان مطلقی وجود نداشته باشد.

استان خوزستان دارای 6 نیروگاه، 160 ایستگاه انتقال و فوق توزیع برق است و بخش مهمی از برق کشور از این استان تامین می شود.

منبع: ایلنا

ما را در کانال تلگرامی نبض نفت دنبال کنید
مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر