/
۰۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۱

با افتتاح «حساب قرض الحسنه ویژه» بانک ملی ایران، نیکی را قسمت کنید

با افتتاح «حساب قرض الحسنه ویژه» بانک ملی ایران، امکانی فراهم است که مشتریان می توانند شرایط اعطای تسهیلات و هزینه کرد منابع خود را مشخص کنند.
کد خبر : ۸۵۴۰

به گزارش نبض نفت از روابط عمومی بانک ملی ایران، «حساب قرض الحسنه ویژه» حسابی است که بانک می تواند به نمایندگی از صاحبان آن، منابع را در امور خیر و عام المنفعه و رفع حوائج ضروری و نیازهای فوری نیازمندان هزینه کند.

بدین ترتیب بانک ملی ایران با عقد قراردادی ضمن نگهداری سپرده، مسئولیت عملیات اجرایی اعطای تسهیلات را به نیابت از صاحبان حساب بر عهده گرفته و وجوه سپرده شده توسط اشخاص حقیقی و حقوقی را طبق نظر صاحب حساب و بر اساس شرایط قرارداد منعقد شده میان آن دو هزینه می کند.

براساس این قرارداد، اعطاکننده قرض الحسنه، متقاضی دریافت تسهیلات را رسماً به بانک معرفی و بقیه فرآیند کاری از قبیل احراز هویت، اختصاص تسهیلات، نوبت بندی وصول اقساط و ... بر عهده بانک خواهد بود.

بانک می‌تواند به موجب قرارداد عاملیت، پیگیری وصول اقساط قرض‌الحسنه‌های اعطایی و یا در صورت لزوم انجام اقدامات حقوقی مربوطه را نیز به عهده گیرد. با این حال استرداد وجوه تودیع شده به حساب قرض‌الحسنه ویژه، منوط به بازپرداخت قرض‌الحسنه های اعطا شده است و از این بابت مسئولیتی متوجه بانک نخواهد بود.

حداقل مبلغ برای افتتاح حساب قرض‌الحسنه ویژه 10 میلیون ریال و حداقل مبلغ تسهیلات قرض‌الحسنه ویژه سه میلیون ریال با بازپرداخت حداکثر پنج ساله است.

بر اساس مقررات موجود، اعطای تسهیلات تا سقف یک و نیم میلیارد ریال از محل وجوه تودیع شده (وجوه اداره شده) از طریق سپرده‌گذاری قرض‌الحسنه ویژه بخش خصوصی نزد بانک‌ها ممکن خواهد بود.

دارنده حساب قرض‌الحسنه ویژه می‌تواند به موجب قرارداد عاملیت، نوع و میزان وثایق مورد نظر خود را مشخص و از بانک بخواهد که در قبال اعطای قرض‌الحسنه از این حساب، وثایق مشخص شده را اخذ کند. در صورتی که نوع و میزان وثایق مورد نظر تعیین نشده باشد، اخذ وثیقه توسط بانک تابع ضوابط دستورالعمل اجرایی قرض‌الحسنه اعطایی بانک‌ها خواهد بود.

مبالغ وصولی توسط بانک بابت اقساط قرض‌الحسنه های اعطا شده، طبق نظر تودیع کننده وجوه دوباره قابل مصرف است. همه واحدهای بانک ملی ایران آماده افتتاح حساب قرض الحسنه ویژه و اعطای تسهیلات بر اساس مقررات این بخش هستند.


ما را در کانال تلگرامی نبض نفت دنبال کنید

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر