/
۱۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۹

سهم پتروشیمی‌های تابع وزارت رفاه یک پنجم بازاراست

وزیر تعاون، ‌کار و رفاه اجتماعی گفت: هیچ تخلفی از سوی واحدهای پتروشیمی در زمینه برگرداندن ارز حاصل از صادرات به کشور و واریز آن به حساب نیما پذیرفته نیست و اگر بنده با موردی از تخلف در این زمینه مواجه شوم با متخلف بدون اغماض برخورد خواهم کرد.
کد خبر : ۸۹۶۰

نبض نفت - مدیران مجتمع‌های پتروشیمی‌ تابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز در جلسه با علی ربیعی وزیر تعاون، ‌کار و رفاه اجتماعی به صورت جداگانه گزارشی از عملکردشان در حوزه صادرات و کمک به دولت در زمینه تامین ارز مورد نیاز کشور ارائه کردند.

علی ربیعی وزیر تعاون، ‌کار و رفاه اجتماعی در جمع مدیران پتروشیمی تابعه با اشاره به شرایط خاص کشور و دولت گفت: اولین تعهد ما در وضعیت کنونی به دولت و رئیس جمهور است که بتوانیم تعهدات‌مان را در چارچوب بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های صادره به مرحله اجرا درآوریم.

هیچ تخلفی از سوی پتروشیمی‌ها در زمینه برگرداندن ارز به کشور پذیرفته نیست

وزیر تعاون، ‌کار و رفاه اجتماعی در این جلسه گفت: هیچ تخلفی از سوی واحدهای پتروشیمی در زمینه برگرداندن ارز حاصل از صادرات به کشور و واریز آن به حساب نیما پذیرفته نیست.

با متخلفین بدون اغماض برخورد می‌کنم

وی ادامه داد: اگر بنده با موردی از تخلف در این زمینه مواجه شوم با متخلف بدون اغماض برخورد خواهم کرد.

ربیعی تصریح کرد: پتروشیمی‌ها و سایر واحدهای صادراتی نیز بایستی تمایل به نگهداری پول در نزد خود را کاهش دهند و به دولت در تامین ارز مورد نیاز کمک کنند.

وزیر تعاون، ‌کار و رفاه اجتماعی گفت: فروش داخلی محصولات پتروشیمی نیز باید در بورس کالا صورت گیرد و فروش‌های خارجی نیز بایستی از طریق تِندِر دنبال شود.

نگذارید توصیه‌پذیری از افراد ذی‌نفوذ به یک رویه تبدیل شود

ربیعی با تاکید بر اینکه مدیران ما نباید از هیچ مقام سیاسی و همچنین افراد ذی‌نفوذ با هر گرایشی سفارشی را بپذیرند، گفت: نگذارید که رویه غلط توصیه‌پذیری از چهره‌های سیاسی و افراد ذی‌نفوذ در زیرمجموعه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به یک رویه تبدیل شود؛ اگرچه ما تاکنون نیز به همین شیوه عمل کرده‌ایم و بدون توجه به توصیه‌ها و در چارچوب روال قانونی به وظایفمان عمل کردیم.

ربیعی با اشاره به یک نمونه از تخلف صورت گرفته در یکی از پتروشیمی‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: از سال 92 تاکنون که بنده مسوولیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را پذیرفته‌ام درگیر ماجرای پرونده‌ای هستم که یک آقازاده هزار میلیارد تومان از محصولات یک پتروشیمی را با توصیه و زد و بند در اختیار گرفته و فقط 400 میلیارد تومان آن را آن هم در قالب تهاتر به مجموعه بازگردانده که البته پرونده این تخلف در مراجع قضایی مفتوح است و با کمک خداوند مابقی مطالبات نیز از این فرد متخلف اخذ خواهد شد.

سهم پتروشیمی‌های تابع وزارت رفاه 17 درصد است

وی با اشاره به اینکه سهم پتروشیمی‌های تابع وزارت کار 17 درصد می‌باشد، گفت: علیرغم فضاسازی‌هایی که علیه این وزارتخانه و زیر مجموعه‌هایش نظیر شستا صورت می‌گیرد ما کمتر از یک پنجم بازار را در اختیار داریم اما تمام تلاش خود را در این شرایط به کار گرفته‌ایم تا در تامین ارز مورد نیاز کشور در کنار دولت باشیم.

پتروشیمی‌ها در مبادلاتشان از صرافی‌های خصوصی کمتر استفاده کنند

ربیعی با تاکید بر اینکه پتروشیمی‌ها در مبادلاتشان بایستی کمتر از صرافی‌های خصوصی استفاده کنند، گفت: توصیه جدی من این است که این مبادلات از طریق ماکرو انجام گیرد و ما نیز موضوع را رصد و پیگیری خواهیم کرد.

فسادها در زمان دور زدن تحریم ها پیرامون پتروشیمی‌ها شکل گرفت

ربیعی همچنین با اشاره به فسادهایی که به بهانه دور زدن تحریم در کشور در گذشته‌ای نه چندان دور شکل گرفته است، گفت: غالب این فسادها پیرامون پتروشیمی‌ها شکل گرفته‌اند و ما برای پیشگیری از هر اتفاقی از پتروشیمی‌ها می‌خواهیم که ماهانه به معاونت اقتصادی وزارتخانه درخصوص عملکردشان گزارش شفاف و منظم ارائه کنند.

استراتژی تاب‌آوری اجتماعی را بزودی ارائه می‌کنیم

وزیر تعاون، ‌کار و رفاه اجتماعی با اشاره به شرایط سخت احتمالی پیش روی کشور گفت: وزارت رفاه در آینده‌ای نه‌چندان دور استراتژی دفاع از زندگی مردم و تاب‌آوری اجتماعی را ارائه خواهند کرد؛ چراکه وظیفه ما محافظت از زندگی طبقات آسیب‌پذیر جامعه است.

وی اضافه کرد: در راستای تحقق این سیاست ما نباید نگاه محض بنگاهداری را بر کارهایمان حاکم کنیم.

وزیر تعاون، ‌کار و رفاه اجتماعی در پایان هم با توصیه به مدیران پتروشیمی‌های تابعه در خصوص تدوین استراتژی چهار ساله برای حفظ بازار و تداوم بدون مشکل فعالیت‌هایشان گفت: برای جلوگیری از مشکلات آتی توصیه می‌کنم که از هم‌اکنون به فکر تامین و تجهیز واحدهای خود برای فعالیت‌های چهارساله آتی باشیم.

واگذاری سهام بنگاه‌های اقتصادی در بورس با هدف هدایت نقدینگی‌های سرگردان به سمت تولید

ربیعی گفت: در کنار همه این امور ما واگذاری سهام بنگاه‌های اقتصادی خود را در بورس دنبال خواهیم کرد تا از این رهگذر نقدینگی‌های سرگردان جامعه را نیز به سمت تولید سوق دهیم.

منبع: ایلنا

ما را در کانال تلگرامی نبض نفت دنبال کنید

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر