/
۱۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۴

تحریم ها و نوسانات ارزی مهمترین دغدغه شرکت کنندگان در بیست و چهارمین نمایشگاه الکامپ

بیست و چهارمین نمایشگاه الکامپ در حالی برگزار شد که حضور نیروهای جوان و متخصص با رویکرد استارتاپی فضای نمایشگاه را جذاب تر از قبل کرده بود. در این بین شرکت های پیشکسوت که در طول سالیان در نمایشگاه حضور داشتند از دغدغه هایشان درباره تحریم ها و نوسانات ارزی و نبود حمایت و پشتیبانی دولت سخن گفتند.
کد خبر : ۹۶۲۵

تحریم ها و نوسانات ارزی مهمترین دغدغه شرکت کنندگان در بیست و چهارمین نمایشگاه الکامپ


بخاطر تحریم‌ها شرکت‌های خارجی به راحتی به ما اعتماد نمی‌کنند

تحریم ها و نوسانات ارزی مهمترین دغدغه شرکت کنندگان در بیست و چهارمین نمایشگاه الکامپ

کارشناس فروش شرکت داناپرداز در گفتگو با نبض نفت بیان کرد: درباره وضعیت فناوری اطلاعات در کشور می توان گفت ما در دنیا جزو کشورهای تأثیرگذار مخصوصا در حوزه نرم افزار هستیم. بسیاری از دانشجویان و جوانان می توانند در این حوزه مشغول به کار شوند و این مستلزم حمایت بیشتر دولت است و دولت می بایست بیشتر در عرصه فناوری و اهمیت آن و تکنولوژی هایی که وابسته به این صنعت هستند وقت بگذارد و به شرکت هایی که بدون هیچگونه بودجه ای در حال فعالیت هستند کمک کند و تسهیلات بدهد. مانند مابقی کشورهای خارجی که در این حوزه دولت ها به آن ها کمک می کنند و بتوانند شکوفا شوند و تولیدات خودشان را صادر کنند. در حال حاضر این مسائل مهمترین دغدغه ماست و هزینه هایی که برای ما از سوی دولت تحمیل می شود زیاد است و حمایتی وجود ندارد. در دو سه ماه اخیر تحریم ها باعث شده است کسانی که در داخل کشور فعالیت دارند به تولیدات خارجی که ما با آن ها شریک تجاری هستیم اعتماد نکنند و خریداری آن تولیدات به وقفه افتاده است.

علی فروتنی نیا همچنین افزود: تهیه ارز برای ما سخت شده است و فقط به تولیدات خود اکتفا کرده ایم که آن هم به دلیل نبود پشتیبانی دولت مشکلات خودش را دارد.

صنعت ICT می‌تواند دو میلیون شغل در کشور ایجاد کند

تحریم ها و نوسانات ارزی مهمترین دغدغه شرکت کنندگان در بیست و چهارمین نمایشگاه الکامپ

معاونت تجاری داتک در بیست و چهارمین نمایشگاه الکامپ گفت: خوشبختانه تحریم ها در کشور بر روی صنعت ICT کمترین آسیب را داشته است و ما با داشتن تخصص بالایی در زمینه  ICTچه اپراتورهای فیکس یا به صورت موبایل توانسته ایم توسعه پیدا کنیم و حتی در مدتی که تحریم بودیم افزایش درآمد داشتیم و نشان داد که میزان رسوخ اینترنت در کشور افزایش پیدا کرده است.

مهدی خبره در ادامه بیان کرد: همانطور که در برنامه توسعه کشور وجود دارد و وزیر ارتباطات اعلام کرده است ما می توانیم حدود دو میلیون شغل در سال داشته باشیم و البته تاکید کرد که صنایع جدیدی که وجود دارد باید حمایت شوند و آن ها را توسعه دهیم. مانند اینترنت اشیا، سرویس های جدید ارتباطی و شبکه های ارتباطی موبایل و بی سیم، افزایش پهنای باند و افزایش کیفیت اینترنت در کشور است که باعث می شود علاوه بر اینکه برصنعت ICT کمک کنیم به استارتاپ ها و شرکت های جدید که در این حوزه فعالیت می کنند هم کمک شود.

 وی در پایان خاطرنشان کرد: ما سالیان زیادی است که در نمایشگاه ها شرکت می کنیم و مراجعه کنندگان زیادی داشتیم. بازدیدها خارج از تصور بود و شرکت ها خیلی خوب ظاهر شدند و توانستند و توانمندی ها و امکاناتشان را نمایش دهند.

 

راز حضور خودرو بحران در نمایشگاه الکامپ

تحریم ها و نوسانات ارزی مهمترین دغدغه شرکت کنندگان در بیست و چهارمین نمایشگاه الکامپ

مدیر عامل شرکت ارتباطات کوه نور فن آوا درگفتگو با نبض نفت بیان کرد: خودرویی که در نمایشگاه معرفی کردیم، خودروی بحران است که هدف از طراحی آن این است که در مواقع سیل، زلزله و سایر بحران ها بتوانیم پوشش مخابراتی منطقه بحران زده را تامین کنیم. ایده اولیه این طرح از زلزله کرمانشاه و زلزله کرمان که سال  گذشته اتفاق افتاد شروع شد و دلیلش این بود که در زلزله کرمانشاه اپراتور نورتل تنها اپراتوری بود که در نقاط زلزله زده سایت های مخابراتی شان آسیب ندید. بعد از آن همان ایده و سایت های مخابراتی را به صورت سیار طراحی کردیم تا بتوان در مواقع زلزله و بحران خودروی سیار به منطقه مراجعه کند، در چند ساعت در آنجا مستقر شود و پوشش مخابراتی منطقه را تامین کند.

محمدرضا قوی اضافه کرد: همانطور که می دانید سایر اپراتورها چون شبکه ارتباط زمینی دارند در مواقع بحران احتمال بالایی دارد که شبکه انتقالشان دچار آسیب شود و نتوانند ارتباط خود را با مرکز حفظ کنند. مهمترین تفاوت شبکه ارتباطی که ما داریم این است که شبکه ارتباطشان به صورت ماهواره ای است و در هیچ بحرانی امکان آسیب دیدنش وجود ندارد. این موضوع می تواند در مواقع زلزله در بحث ارتباط با مدیران و اطلاع رسانی که بسیار حیاتی است موثر باشد. ما سیم کارت هایی را در بین مسئولانی که مدیریت بحران دارند توزیع خواهیم کرد. این افراد در مواقع زلزله یا بحران های دیگر با هم ارتباط برقرار می کنند و در آن منطقه می توانند مدیریت بحران را بدست بگیرند و کاملا بحران را تحت کنترل خودشان در بیاورند.

وی در خصوص وضعیت ICT در کشور گفت: امسال نمایشگاه الکامپ متأثر از بحث های ارزی است که در کشور به وجود آمده است. صنعت ما به لحاظ خدمات و سرویس تا حدود زیادی داخلی است. منتها به لحاظ ابزار هنوز بسیاری از سخت افزارها از خارج تأمین می شود و نوسانات ارزی هم بر روی آن تاثیر گذاشته است و این مشکل گریبانگیر ما هم شده است و امیدواریم به زودی این مشکل حل شود. وقتی که سخت افزار توسعه پیدا کند به تبع آن نرم افزارها و خدماتی که تهیه کردیم هم گسترش پیدا خواهد کرد. اگر بخواهیم فضای ICT کشور مسیر خود را ادامه دهد باید هرچه سریعتر از بحران ها و مشکلاتی که پیش روست گذر کنیم و در بحث سخت افزاری خلأها را جبران کنیم.

در ادامه امیرحسین باستانی کیا کارشناس فروش شبکه گستر فن آوا توضیح داد: شرکت فن آوا تنها مجری مورد تأیید شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در زمینه دیسپچینگ مخازن جایگاه های سوخت است که اطلاعات مربوط به مخازن جایگاه ها را طبق پروتکل های استاندارد به صورت کامل دریافت می کنند و آن ها را به مرکز دیسپسینگ مربوط به برندها و مرکز دیسپینگ شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منتقل می کنند.

حضور پررنگ استارتاپ ها مهمترین ویژگی نمایشگاه بیست و چهارم الکامپ بود

تحریم ها و نوسانات ارزی مهمترین دغدغه شرکت کنندگان در بیست و چهارمین نمایشگاه الکامپ
مدیر فنی مپصا در گفتگو با نبض نفت گفت: نمایشگاه الکامپ امسال به خصوص در حوزه استارتاپ ها و نیروهای جوان به خوبی عمل کرده است. مانند سال های گذشته بسیاری از شرکت های بزرگ در نمایشگاه حضور پیدا کردند و همیشه بزرگترین غرفه ها و بهترین امکانات استفاده می شود اما بیشتر به عنوان نمایشی برای اهداف خودشان بوده است.

محمدعلی قدس در ادامه بیان کرد: جذابترین فضایی که در نمایشگاه امسال وجود داشت بخش استارتاپ های نمایشگاه بود. جمعیت های جوان در غرفه شان بر روی استارتاپ هایشان با انگیزه بالا کار می کردند و این انگیزه باعث می شد پربازدیدترین غرفه ها به وجود آید. نگاه مردم این است که از جوانان، استارتاپ ها و ایده های نو حمایت کنند و می خواهند از فضاهای کسل کننده و خسته کننده سازمان های بزرگ جدا شوند و با فضاهای نوین ارتباط برقرار کنند.

قدس همچنین افزود: بیشترین مشکلاتی که در این حوزه به دلیل بوروکراسی و سنتی بودن سازمان های بزرگ وجود دارد باعث شده است که بسیاری از نیروهای متخصص آن ها را قبول نکنند و به استارتاپ ها روی آورند که از طرفی مثبت است. زیرا که باید انگیزه و پویایی جوانان را قدر دانست ولی از جهتی هم منفی است. چون بسیاری از استارتاپ ها در ایران با شکست مواجه می شوند و نیاز به حمایت جدی دارند که به لحاظ مالی و تجربی وارد عمل شوند و ارتباط را بین سازمان های بزرگ و استارتاپ ها برقرار شود.

ما را در کانال تلگرامی نبض نفت دنبال کنید



 

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر