/
۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۵

هم‌افزایی شركت ملی نفت و مناطق نفت‌خیز جنوب در حوزه HSE

در دیدار مدیر HSE، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شرکت ملی نفت ایران با مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، بر گسترش همکاری‌ها و هم‌افزایی در زمینه ایمنی، سلامت نیروی انسانی و حفاظت از محیط زیست تأکید شد.
..
کد خبر : ۷۰۶۸۰

 

به گزارش نبض نفت به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، علیرضا نجومی؛ مدیر HSE شرکت ملی نفت ایران، روز سه‌شنبه (۶ آبان‌ماه) در راستای تقویت همکاری‌های تخصصی در حوزه HSE، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران با ابراهیم پیرامون، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با اشاره به نقش حیاتی ایمنی، بهداشت و محیط زیست در عملیات صنعت نفت گفت: پیچیدگی فعالیت‌های عملیاتی و شرایط خاص مناطق نفت‌خیز، ضرورت اجرای دقیق برنامه‌های HSE را دوچندان می‌کند.

پیرامون پروژه‌های جمع‌آوری گازهای همراه، مدیریت پساب‌ها و پایش آلاینده‌ها را از اولویت‌های اصلی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب برشمرد و بر نوسازی تجهیزات، ارتقای ایستگاه‌های عملیاتی و تحلیل داده‌های محیط‌زیستی برای تصمیم‌گیری مبتنی بر اطلاعات دقیق تأکید کرد.

نجومی نیز در این دیدار با تأکید بر اهمیت فرهنگ‌سازی در حوزه HSE، برگزاری همایش‌ها، برنامه‌های آموزشی و فعالیت‌های ترویجی را گامی مؤثر در نهادینه‌سازی رفتارهای ایمن و ارتقای مسئولیت‌پذیری محیط‌زیستی دانست و پیشنهاد ایجاد اتاق‌های تفکر تخصصی در زمینه HSE، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران را مطرح کرد.

در پایان، رئیس HSE، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران مناطق نفت‌خیز جنوب گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های شرکت در حوزه ایمنی، سلامت و محیط زیست ارائه و آمادگی مجموعه را برای اجرای سیاست‌های کلان شرکت ملی نفت ایران اعلام کرد.

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر